Hoofd : Bestandsextensies : .trashes Het dossier

.trashes Bestandsextensie

Bestandstype macOS USB Flash Drive Trash Folder

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.TRASHES optienummer

Een TRASHES-bestand is een map die door macOS is gemaakt om bestanden op te slaan die zijn gemarkeerd voor verwijdering maar nog niet zijn verwijderd. Het is gemaakt en geplaatst op een USB-flashstation dat is aangesloten op een computer met macOS. TRASHES-bestanden kunnen worden verwijderd om ruimte vrij te maken op de USB-flashstations waarop ze zich bevinden.

Meer informatie

De meeste gebruikers komen geen TRASHES-bestand tegen omdat het verborgen is en verschijnen alleen op USB-flashstations die zijn aangesloten op een computer met macOS. Het TRASHES-bestand is technisch een map en wordt gemaakt op een USB-flashstation wanneer een gebruiker bestanden van het flashstation naar de prullenbak verplaatst in macOS, maar de prullenbak nog niet heeft leeggemaakt, waardoor de bestanden definitief worden verwijderd.

Hoewel het TRASHES-bestand meestal wordt weergegeven in Verkenner wanneer het USB-flashstation dat was aangesloten op de computer met macOS is verbonden met Windows. Een gebruiker kan eenvoudig dubbelklikken op het TRASHES-bestand om het in File Explorer te openen op dezelfde manier waarop hij een map zou openen. Hij kan vervolgens alle bestanden ophalen die nog niet definitief zijn verwijderd wanneer de USB-flashdrive is aangesloten op de computer met macOS.

Als een gebruiker ruimte op zijn USB-flashstation moet vrijmaken, kan hij de bestanden verwijderen TRASHES-bestand of leeg gewoon de prullenbak in macOS waar de bestanden in het TRASHES-bestand naartoe zijn verplaatst.

Programma's die TRASHES bestanden openen

Over TRASHES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .trashes verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype macOS USB Flash Drive Trash Folder beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 13.02.2019:
DANK JE! Ik heb mijn USB aangesloten op mijn Windows nadat ik een bestand op mijn Mac had overgezet en ik vroeg me af waarom dat .trashes-bestand verscheen. Ik nam aan dat het iets te maken had met de niet-prullenbak items van macOS, maar ik was bang om het te verwijderen. Ik heb er nooit aan gedacht om het te openen! Ik heb geprobeerd mijn USB opnieuw aan te sluiten en deed wat je in je artikel hebt vermeld en ik kon mijn niet-verwijderde items met succes op mijn Windows zien... Lees verder