Hoofd : Bestandsextensies : .ts Het dossier

.ts Bestandsextensie

Bestandstype1 Video Transport Stream File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is TS file?

Videostream-indeling gebruikt voor het opslaan van video op een dvd; comprimeert videogegevens met behulp van standaard MEPG-2 ( .MPEG ) videocompressie.

Meer informatie

TS-bestanden worden vaak opgeslagen als meerdere bestanden op een dvd, bijv. "moviename1.ts", "moviename2.ts", "moviename3.ts," enzovoort. Ze kunnen worden afgespeeld door verschillende software-dvd-spelers en tools voor videobewerking.

Programma's die TS bestanden openen
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
Xilisoft Video Converter Ultimate
Audials One
Pinnacle Studio
Squared 5 MPEG Streamclip
DRD Systems VideoReDo
MAGIX Video Pro X
Wondershare Filmora
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
SMPlayer
Android
Videolabs VLC for Android
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Roxio Popcorn
Xilisoft Video Converter Ultimate
Apple DVD Player
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
olimsoft OPlayer

Bestandstype2 TypeScript File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.TS optienummer2

Een TS-bestand is een tekstbestand dat TypeScript-code bevat, een open source programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft. TypeScript is een superset van ECMAScript 2015, een superset van JavaScript. Het wordt gebruikt voor het ontwikkelen van middelgrote tot grote JavaScript-applicaties voor server-side of client-side uitvoering. TS-bestanden lijken op JavaScript .JS -bestanden.

Meer informatie

TypeScript werd eind 2012 openbaar gemaakt en werd ontwikkeld met als doel de ontwikkeling van componenten in complexe JavaScript-code te vereenvoudigen. Het is een statisch getypeerde superset van JavaScript die compileert met gewoon JavaScript, dat kan worden uitgevoerd in webbrowsers, in Node.js of in een JavaScript-engine die ECMAScript 3 of hoger ondersteunt. De taaluitbreiding wordt geleverd met alle functies van JavaScript, terwijl functies worden toegevoegd zoals statische typecontrole, interfaces, typeverwijdering, opgesomd type en naamruimten.

Programma's die TS bestanden openen

Bestandstype3 Qt Translation Source File

Ontwikkelaar Digia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.TS optienummer3

Taalvertalingsbestand gemaakt door het hulpprogramma lupdate, dat is opgenomen in Digia's Qt SDK; bevat uitdrukkingen en hun vertalingen in een andere taal; gebruikt voor het opslaan van vertalingen die specifiek zijn voor een bepaalde toepassing.

Meer informatie

TS-bestanden kunnen worden geconverteerd naar .QPH bestanden met behulp van het lconvert-hulpprogramma, dat is opgenomen in de Qt SDK. In tegenstelling tot TS-bestanden kan QPH voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Zowel TS- als QPH-bestanden worden opgeslagen in een XML-indeling.

OPMERKING: Qt SDK is eerder ontwikkeld door Nokia voordat Digia de software heeft aangeschaft.

Programma's die TS bestanden openen
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Over TS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ts verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Qt Translation Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.