Hoofd : Bestandsextensies : .tsp Het dossier

.tsp Bestandsextensie

Bestandstype1 Digital TV DVR Recording

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is TSP file?

MPEG-2-transport (TSP) videobestand gemaakt door een DVR, zoals een DISH Network DVR; bevat een opgenomen tv-programma of film die is opgeslagen op de harde schijf van de DVR; kan verschillende coderingsformaten gebruiken voor de audio- en videostreams en kan daarom moeilijk te decoderen zijn of op een standaard software-videospeler te spelen.

Meer informatie

Sommige TSP-bestanden kunnen met Zoom Player worden afgespeeld, maar vaak moeten ze afzonderlijk worden "demuxed" in audio- en videobestanden en vervolgens worden gereconstrueerd in een nieuw videobestand voordat ze kunnen worden afgespeeld.

Programma's die TSP bestanden openen

Bestandstype2 TrueSpeech Audio File

Ontwikkelaar DSP Group
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.TSP optienummer2

Audiobestand gemaakt in de TrueSpeech-indeling, ontwikkeld door de DSP Group; gebruikt voor het coderen van menselijke spraak en bevat vaak woordfragmenten die kunnen worden gestreamd vanaf internet bij lage bitsnelheden; gewoonlijk gemaakt van een standaard .WAV -bestand.

Programma's die TSP bestanden openen
Windows
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter

Bestandstype3 Keithley Instruments TSP Script

Ontwikkelaar Keithley Instruments
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.TSP optienummer3

Een TSP-bestand is een script dat wordt gebruikt om codeblokken te laden op geavanceerde elektrische instrumenten die zijn ontwikkeld door Keithley Instruments. Het bevat Lua-scriptingtaal, die commando's voor een instrument en programmeerfuncties, zoals looping en vertakking, kan omvatten.

Meer informatie

Elektrische instrumenten die zijn ontwikkeld door Keithley Instruments worden gebruikt door wetenschappers en ingenieurs. TSP-bestanden worden alleen uitgevoerd op Keithley-instrumenten met een testscriptprocessor (TSP) en kunnen worden uitgevoerd vanaf het voorpaneel van het instrument.

U kunt vanuit het niets een TSP-bestand maken met een teksteditor en de naam van de uitbreiding naar .tsp. U kunt ook een TSP-bestand maken met behulp van Test Script Builder, een TSP IDE. TSP-bestanden kunnen ook worden voorzien van handleidingen door Keithley Instruments en vervolgens worden aangepast door gebruikers om aan hun behoeften te voldoen. OPMERKING: Keithley Instruments is een dochteronderneming van Tektronix.

Programma's die TSP bestanden openen

Over TSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tsp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Keithley Instruments TSP Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.