Hoofd : Bestandsextensies : .ucf Het dossier

.ucf Bestandsextensie

Bestandstype WebEx Media File

Ontwikkelaar Cisco Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.UCF optienummer

Bestand gebruikt door WebEx, een online telefoon- en videoconferentieprogramma; bevat video, audio, Flash-bestanden, webpagina's en WebEx .WRF opnames; gebruikt voor het communiceren van rijke media-inhoud tijdens online conferenties; staat voor "Universal Communications Format".

Meer informatie

UCF-bestanden bevatten ingesloten rich media-inhoud die door andere programma's is gemaakt. Gebruikers moeten over een geschikt programma beschikken om de inhoud weer te geven. Een UCF-bestand dat .WMV inhoud bevat, kan bijvoorbeeld worden bekeken met Windows Media Player.

Om te verifiëren dat aanwezigen van een vergadering UCF-bestanden kunnen bekijken, kiest u de optie "Verzoek aan deelnemers om rich media-spelers te verifiëren" wanneer een vergadering plannen in WebEx.

OPMERKING: UCF-bestanden kunnen worden gemaakt met de WebEx Universal Communications Toolkit, die een programma bevat met de naam WebEx Document Manager. Dit programma functioneert als een zelfstandige toepassing of als een browserinvoegtoepassing. Gebruikers moeten Microsoft PowerPoint hebben geïnstalleerd om de software in te schakelen.

Programma's die UCF bestanden openen

Over UCF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ucf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WebEx Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.