Hoofd : Bestandsextensies : .vb Het dossier

.vb Bestandsextensie

Bestandstype1 Visual Basic Project Item File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is VB file?

Een VB-bestand is een projectitembestand geschreven in de Visual Basic-taal, een objectgeoriënteerde programmeertaal gemaakt door Microsoft voor gebruik met het .NET Framework. Het bevat Visual Basic-instructies in ASCII-tekstindeling.

Meer informatie

Een projectitem kan verwijzen naar verschillende Visual Basic-projectcomponenten. Elk beschikbaar projectitem verschilt op basis van of u in een lokaal of webproject werkt. Voorbeelden van projectitems zijn een Windows-formulier, aanmeldingsformulier, opstartscherm, dialoogvenster, klasse, interface, codebestand, aangepast besturingselement, webbesturingselement of installatieklasse. De extensie "vb" wordt voor al deze items gebruikt.

Visual Basic is een programmeertaal die is geïmplementeerd in het .NET-framework. Visual Basic .NET (VB.NET) is in 2002 uitgebracht om de oorspronkelijke Visual Basic-taal te vervangen. De taal VB.NET wordt gebruikt om toepassingen te maken op basis van .NET, zoals webtoepassingen en XML-webservices. ".NET" werd uiteindelijk door Microsoft in 2005 verwijderd en het VB-bestand wordt nu gebruikt door Microsoft Visual Studio.

OPMERKING: VB-bestanden kunnen ook worden gebruikt om virussen of andere malware te bevatten. Open daarom geen VB-bestanden als dit een onbekende e-mailbijlage is.

Programma's die VB bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft WScript
Macintosh
MacVim

Bestandstype2 Grand Theft Auto Audio File

Ontwikkelaar Rockstar Games
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.VB optienummer2

Audiobestand gebruikt door Grand Theft Auto (GTA) 3 en GTA: Vice City-games voor PlayStation 2; meerdere audioclips opslaat en bevat radiostationfragmenten, radioprogramma's, en filmpjes; gebruikt voor het afspelen van audio tijdens het spelen.

Meer informatie

VB-bestanden kunnen worden geconverteerd naar het .WAV -formaat met MFAudio door de volgende programma-opties in te stellen:

Programma's die VB bestanden openen

Bestandstype3 Virtual Boy ROM File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.VB optienummer3

Game-ROM gemaakt van een Nintendo Virtual Boy-videogame; bevat gegevens van een Virtual Boy-cartridge die is opgeslagen in een alleen-lezen bestand; kan op een pc worden afgespeeld met behulp van een Virtual Boy-emulatieprogramma zoals Red Dragon.

Meer informatie

Virtual Boy was een draagbare spelconsole, ontwikkeld door Nintendo en uitgebracht in 1995. Het omvatte een headset die een 3D-ervaring voor gamers gaf.

Programma's die VB bestanden openen
Windows
Red Dragon
Reality Boy
Virtual-E

Over VB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Virtual Boy ROM File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.