Hoofd : Bestandsextensies : .vc3 Het dossier

.vc3 Bestandsextensie

Bestandstype VSampler Soundbank File

Ontwikkelaar MAZ Sound Tools
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VC3 optienummer

Verzameling van gecomprimeerde geluidsstalen voor VSampler, een 255-stemmige polyfonische software sampler; kan in de sampler worden geladen en worden weergegeven via software of een MIDI-controller-ingang.

Meer informatie

VC3-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd formaat dat een compressieratio van maximaal 20: 1 kan gebruiken. Dit type compressie wordt vaak gebruikt voor samples die via internet worden verzonden. VC3-bestanden kunnen ook worden opgeslagen in een verliesvrij formaat dat een compressieverhouding van ongeveer 2: 1 gebruikt. De compressie zonder gegevensverlies wordt vaak gebruikt voor archiveringsdoeleinden met geluid.

Programma's die VC3 bestanden openen
Windows
MAZ Sound Tools VSampler

Over VC3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vc3 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VSampler Soundbank File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.