Hoofd : Bestandsextensies : .vce Het dossier

.vce Bestandsextensie

Bestandstype1 Visual CertExam Exam File

Ontwikkelaar Visual CertExam
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is VCE file?

Een VCE-bestand is een examen gemaakt met Visual CertExam Suite, dat zowel Visual CertExam Designer als Visual CertExam Manager omvat. Het bevat een lijst met vragen en antwoordmogelijkheden die kunnen worden gecompileerd tot een certificeringsexamen.

Meer informatie

U kunt VCE-bestanden openen in Visual CertExam Suite, die wordt gebruikt voor het maken en leveren van tests voor IT-certificering. Met de tool Visual CertExam Designer kunt u examens maken en bewerken en met Visual CertExam Manager kunt u de examens afleggen.

OPMERKING: u kunt ook VCE-bestanden uploaden naar VCEConvert.com en deze converteren naar .PDF -bestanden de online conversietool van VCE naar PDF gebruiken

Programma's die VCE bestanden openen

Bestandstype2 Yamaha Voice File

Ontwikkelaar Yamaha
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VCE optienummer2

Stem of instrument gebruikt door Yamaha PSR-toetsenborden, zoals PSR S910; bevat geluidsinstellingen die zijn opgeslagen in het MIDI-formaat; verschillende types omvatten bas, koper, gitaar, koor, orgel, piano, strijkers en fluit.

Meer informatie

VCE-bestanden kunnen worden geladen door een compatibel Yamaha-toetsenbord via een USB-aansluiting of geheugenkaart. Wanneer het bestand is geladen, verandert het de instellingen van de stem.

OPMERKING: de VCE-bestanden worden niet meer gebruikt in de nieuwste Yamaha-softwareversies. De meeste MIDI-sequencers, zoals Audacity en Cubase, ondersteunen de VCE-bestandsextensie.

Programma's die VCE bestanden openen

Over VCE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vce verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Yamaha Voice File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.