Hoofd : Bestandsextensies : .vpm Het dossier

.vpm Bestandsextensie

Bestandstype1 Vox Proxy Macro File

Ontwikkelaar Right Seat Software
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

Wat is VPM file?

Bestand gebruikt door Vox Proxy, een programma dat wordt gebruikt om sprekende geanimeerde karakters in presentaties te creëren; bevat scripted programma-instructies om Vox Proxy-functies aan te roepen; kan worden gebruikt om diavoorstellingen te maken of bewegende sprekende tekens te animeren.

Meer informatie

VPM-bestanden kunnen worden geopend als hyperlinks om de macromunctionaliteit uit te voeren.

Programma's die VPM bestanden openen
Windows
Right Seat Vox Proxy
Right Seat Vox Proxy Player

Bestandstype2 Garmin Voice File

Ontwikkelaar Garmin
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.VPM optienummer2

Voice-bestand gebruikt door Garmin persoonlijke navigatie GPS-apparaten; bevat spraakgegevens voor een spraakstijl, zoals Amerikaans Engels; wordt gebruikt om geluidswaarschuwingen te definiëren, evenals de manier waarop navigatiesystemen tijdens het rijden spreken.

Programma's die VPM bestanden openen

Over VPM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vpm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Garmin Voice File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.