Hoofd : Bestandsextensies : .vpw Het dossier

.vpw Bestandsextensie

Bestandstype VoxPro Wave File

Ontwikkelaar Audion Labs
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VPW optienummer

Audiobestand gemaakt door VoxPro, een programma voor het opnemen en bewerken van audio; bevat een audiobestand in de WAVE-indeling met een exclusief RIFF-bestand (Resource Interchange File Format) (een set gegevens) dat wordt gebruikt om het bestand te renderen volgens de door de gebruiker toegepaste effecten en bewerkingen.

Meer informatie

Wanneer u uw opnamen opslaat in VoxPro, is het standaardbestandstype VPW, waarmee een VPW-bestand wordt gemaakt. U kunt eenvoudig een .WAV -bestand van uw VPW-bestand maken door de extensie eenvoudigweg naar WAV te hernoemen. Het zal echter niet hetzelfde klinken als je VPW-bestand, het zal de originele audio afspelen en alle effecten of audio geplakt van andere bestanden afspelen.

OPMERKING: Audion Labs is overgenomen door Wheatstone Corporation.

p>
Programma's die VPW bestanden openen

Over VPW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vpw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VoxPro Wave File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.