Hoofd : Bestandsextensies : .vrimg Het dossier

.vrimg Bestandsextensie

Bestandstype V-Ray Image File

Ontwikkelaar Chaos Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.VRIMG optienummer

Beeldformaat ontwikkeld door Chaos Group en gemaakt door V-Ray, een rendering-engine-plug-in die wordt gebruikt met andere ontwerpgerichte toepassingen, zoals 3DS Max en Maya, om scènes sneller weer te geven; slaat afbeeldingsgegevens op zoals deze worden weergegeven door de motor.

Meer informatie

Het VRIMG-bestand kan als voorbeeld worden gebruikt om te zien wat er wordt weergegeven. Het is vooral handig voor het behoud van geheugen bij het maken van grote resoluties.

OPMERKING: VRIMG-bestanden kunnen worden geconverteerd naar .EXR bestanden om te worden geopend door Photoshop of After Effects met de ProEXR-plug-in.

Programma's die VRIMG bestanden openen
Windows
Chaos Group Pdplayer
V-Ray for 3ds Max
V-Ray for Maya
Linux
Chaos Group Pdplayer
Macintosh
Chaos Group Pdplayer

Over VRIMG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vrimg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype V-Ray Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.