Hoofd : Bestandsextensies : .vsqx Het dossier

.vsqx Bestandsextensie

Bestandstype VOCALOID3 Project File

Ontwikkelaar YAMAHA
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VSQX optienummer

Een VSQX-bestand is een projectbestand gemaakt door VOCALOID3, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken en rangschikken van synthesizerzang.  Het slaat muzieknoten, songteksten en vocale gegevens op voor elke noot die worden geëmuleerd door gesynthetiseerde stemmen in VOCALOID3.

Meer informatie

Het VSQX-bestand heeft het .VSQ -bestand vervangen dat door vorige versies van VOCALOID werd gebruikt. Het VSQX-bestandsformaat biedt verschillende verbeteringen, waaronder de capaciteit om meer gegevens en VOCALOID3-motordetails op te slaan.

OPMERKING: VOCALOID3 ondersteunt het nieuwere VSQX-bestand en het oudere VSQ-bestand.

Programma's die VSQX bestanden openen

Over VSQX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vsqx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VOCALOID3 Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.