Hoofd : Bestandsextensies : .vxd Het dossier

.vxd Bestandsextensie

Bestandstype Virtual Device Driver

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.VXD optienummer

Helper-bestand voor een specifiek programma; voegt extra mogelijkheden en ondersteuning voor het programma toe; meestal geïnstalleerd met het Windows-besturingssysteem en met andere softwareprogramma's.

Meer informatie

Het bestand Vmm32.vxd bevat verschillende stuurprogramma's voor Windows 98 en Windows ME. Als het bestand Vmm32.vxd wordt verwijderd, verplaatst of beschadigd raakt, worden bepaalde programma's mogelijk niet geopend en start de computer mogelijk niet eens op. Een back-up van dit bestand kan meestal worden opgehaald vanaf de installatieschijf van Windows.

Programma's die VXD bestanden openen

Over VXD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vxd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Virtual Device Driver beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.