Hoofd : Bestandsextensies : .w64 Het dossier

.w64 Bestandsextensie

Bestandstype Sony Wave64 Audio File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.W64 optienummer

Audiocontainerbestand gemaakt in het Wave64-formaat van Sony, dat wordt ondersteund door verschillende Sony-audiobewerkingsprogramma's; nuttig voor audiobewerking omdat het willekeurige bemonsteringsfrequenties, kanalen en bitdieptes ondersteunt.

Meer informatie

Het W64-formaat is ontworpen om de limiet van 4 GB van de 32-bits RIFF / WAV-specificatie van Microsoft te overschrijden. W64-bestanden zijn 64-bits en bieden bestandsgroottes groter dan 4 GB. Hierdoor kunnen audiobestanden een veel langere duur hebben.

OPMERKING: het Wave64-formaat is ontwikkeld door Sonic Foundry maar wordt nu onderhouden door Sony. De officiële naam van het formaat is "Sony Picture Digital Wave 64."

Programma's die W64 bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
ShedWorx Smart Converter
MAGIX Sound Forge Pro
Audials One
MAGIX SpectraLayers Pro
MAGIX VEGAS
Macintosh
MAGIX SpectraLayers Pro

Over W64 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .w64 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony Wave64 Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.