Hoofd : Bestandsextensies : .webarchive Het dossier

.webarchive Bestandsextensie

Bestandstype Safari Web Archive

Ontwikkelaar Apple
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.WEBARCHIVE optienummer

Een WEBARCHIVE-bestand is een webpagina die wordt opgeslagen door de Safari-webbrowser. Het bevat HTML en gekoppelde afbeeldingen zodat de pagina op een later tijdstip volledig kan worden geladen, zelfs als de computer offline is (niet verbonden met internet). WEBARCHIVE-bestanden kunnen ook CSS of JavaScript bevatten, afhankelijk van de inhoud van de webpagina.

Meer informatie

Safari-webarchieven kunnen zowel in Safari als in de webbrowser iCab en Cruz worden bekeken. Ze kunnen ook worden geopend met Apple TextEdit, maar de inhoud wordt mogelijk niet correct weergegeven.

OPMERKING: Safari is tot versie 5.1.7 voor Windows ontwikkeld, maar vervolgens beëindigd.

Programma's die WEBARCHIVE bestanden openen
Macintosh
Apple Safari
Apple TextEdit
iCab
Cruz
iOS
Apple Safari

Over WEBARCHIVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .webarchive verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Safari Web Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.