Hoofd : Bestandsextensies : .wem Het dossier

.wem Bestandsextensie

Bestandstype Wwise Encoded Media File

Ontwikkelaar Audiokinetic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.WEM optienummer

Bestand gemaakt door Wwise (WaveWorks Interactive Sound Engine), een geluidsmotor die wordt gebruikt voor het produceren van videospelaudio; bevat audiogegevens die zijn gecodeerd in het eigen formaat Wwise; gebruikt een indeling waarmee geluiden tijdens het spelen in realtime kunnen worden aangepast; kan worden verpakt in een game-archief in plaats van opgeslagen als een stand-alone game-activabestand.

Meer informatie

Wwise is gebruikt voor veel verschillende titels van videogames, zoals Star Wars: The Old Republic en Batman: Arkham City.

Programma's die WEM bestanden openen

Over WEM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wem verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Wwise Encoded Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.