Hoofd : Bestandsextensies : .woff Het dossier

.woff Bestandsextensie

Bestandstype Web Open Font Format File

Ontwikkelaar WebFonts Working Group
Categorie Lettertypebestanden
Formaat Binary

.WOFF optienummer

Een WOFF-bestand is een weblettertypebestand dat is gemaakt in de WOFF-indeling (Web Open Font Format), een open indeling die wordt gebruikt voor het direct leveren van webpagina-lettertypen. Het wordt opgeslagen als een gecomprimeerde container en ondersteunt TrueType ( .TTF ) en OpenType ( .OTF ) -lettertypen en ondersteunt ook informatie over lettertypelicentie.

Meer informatie

WOFF-bestanden stellen webontwikkelaars in staat aangepaste lettertypen te gebruiken in plaats van de standaard weblettertypen. Veel browsers ondersteunen het WOFF-formaat, maar de meeste ondersteunen WOFF-bestanden pas in recente versies. Naar WOFF-bestanden wordt verwezen binnen CSS-bestanden met behulp van de regel @ font-face. WOFF-bestanden zijn vervangen door .WOFF2 -bestanden, die zijn opgeslagen in de WOFF 2.0-indeling met verbeterde compressie.

OPMERKING: FontForge biedt u de mogelijkheid om OTF- en TTF-lettertypebestanden te maken vanuit het WOFF-bestand.

>
Programma's die WOFF bestanden openen
Windows
Opera
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
FontForge
Microsoft Edge
Linux
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
FontForge
Android
Google Chrome
Macintosh
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
FontForge
iOS
Google Chrome

Over WOFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .woff verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Web Open Font Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.