Hoofd : Bestandsextensies : .wsd Het dossier

.wsd Bestandsextensie

Bestandstype WordStar Document

Ontwikkelaar Micropro International
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.WSD optienummer

Document gemaakt door WordStar, een tekstverwerkingsprogramma voor DOS dat in de jaren tachtig veel werd gebruikt; bevat documentgegevens en opmaak van pagina-opmaak; gebruikt om tekst op te slaan met behulp van de op WYSIWYG DOS gebaseerde editor.

Meer informatie

WordStar wordt niet langer ontwikkeld, ondersteund of verkocht en wordt beschouwd als abandonware. Corel WordPerfect kan echter nog steeds WSD-bestanden openen (WordStar 2000 1.0 en hoger).

Programma's die WSD bestanden openen
Windows
Corel WordPerfect
WordStar

Over WSD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wsd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WordStar Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 27.03.2021:
Hallo! Ik ben bezig met een paper over oude tekstverwerkingsprogramma's en wilde meer weten over WordStar. Ik waardeer uw vermelding in de .wsd-bestandsextensie, aangezien dit een van de weinige nuttige op internet is. Ik had nog nooit de term "verlatenware" gehoord, maar het klinkt een beetje hard om naar verouderde software te verwijzen... Lees verder