Hoofd : Bestandsextensies : .wtpt Het dossier

.wtpt Bestandsextensie

Bestandstype WireTap Studio Packaged Track

Ontwikkelaar Ambrosia Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.WTPT optienummer

Audiopakket opgeslagen door WireTap Studio, een hulpprogramma voor het opnemen van audio en opnamen van systemen en toepassingen; bevat een of meer audiobestanden evenals informatie over bewerkingen door de gebruiker.

Meer informatie

WTPT-bestanden worden opgeslagen in een pakketindeling, vergelijkbaar met een Mac OS X-toepassing. De audiobestanden worden opgeslagen in de map Inhoud / Bronnen / Audio. Bewerkingsinformatie wordt opgeslagen in het Info.plist-bestand.

OPMERKING: om een WTPT-bestand te exporteren vanuit WireTap Studio, klikt u met de rechtermuisknop op een audiobestand in de afspeellijst en selecteert u "Pakketopname en bewerkingen ..."

Programma's die WTPT bestanden openen

Over WTPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wtpt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WireTap Studio Packaged Track beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.