Hoofd : Bestandsextensies : .xfb Het dossier

.xfb Bestandsextensie

Bestandstype Xserve RAID Firmware Binary File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.XFB optienummer

Binair bestand gebruikt door Xserve RAID Admin, een toepassing die wordt gebruikt voor het beheer van het Xserve RAID-apparaat voor massaopslag; bevat een firmware-update voor de RAID-controllers en de co-processor; geïnstalleerd via de Xserve RAID-beheerder.

Meer informatie

Maak een back-up van alle gegevens op uw Xserve RAID en ontkoppel alle Xserve RAID-volumes van de hostsystemen om gegevensverlies te voorkomen voordat u de firmware-updates toepast. Stop RAID Admin op geen enkel moment tijdens het bijwerken van de firmware. Aan het einde van de update van uw Xserve RAID-systeem begint het proces automatisch met het herstarten van Xserve RAID.

Als u het XFB-bestand wilt openen (de firmware bijwerken), selecteert u Systeem → Firmware bijwerken en selecteert u uw XFB bestand dat u wilt gebruiken voor de update.

De RAID Admin-toepassing kan op Windows- en Linux-besturingssystemen worden uitgevoerd door het bestand .JAR in de installatiemap uit te voeren.

OPMERKING: Het Xserve RAID-apparaat werd in 2008 niet meer gebruikt door Apple samen met de RAID Admin-toepassing.

Gemeenschappelijke XFB bestandsnamen

firmware-1.5.1-1.51.xfb - De naam van het XFB-bestand begint met "firmware" gevolgd door de updateversie.

Programma's die XFB bestanden openen

Over XFB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xfb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Xserve RAID Firmware Binary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.