Hoofd : Bestandsextensies : .xfl Het dossier

.xfl Bestandsextensie

Bestandstype Animate Movie Archive

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Zip

.XFL optienummer

Een XFL-bestand is een bestand dat is opgeslagen in de Adobe XFL-indeling, wat een gecomprimeerd archief is van de inhoud van een Animate-film. Het bevat een XML-bestand dat de structuur van de film aangeeft en een bibliotheekmap bevat die filmactiva bevat, zoals afbeeldingen, audio of video. XFL-bestanden zijn het XML-equivalent van .FLA -bestanden.

Meer informatie

XFL-bestanden worden gebruikt om filminhoud te exporteren naar een standaardindeling die kan worden geïmporteerd in Adobe Animate. Ze worden opgeslagen in een standaard Zip-indeling.

OPMERKING: Animate heette voorheen Flash, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Macromedia maar in 2005 werd samengevoegd met Adobe. Flash werd Animate in 2016.

Programma's die XFL bestanden openen
Windows
Adobe Flash
Adobe InDesign
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe Flash
Adobe Animate CC 2018
Adobe InDesign
Adobe After Effects

Over XFL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xfl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Animate Movie Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.