Hoofd : Bestandsextensies : .xojo_window Het dossier

.xojo_window Bestandsextensie

Bestandstype Xojo Window File

Ontwikkelaar Xojo, Inc.
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.XOJO_WINDOW optienummer

Vensterbestand gemaakt door Xojo, een IDE waarmee gebruikers aangepaste toepassingen kunnen maken; gebruikt om een venster te delen in het Xojo project (tekst) formaat; bevat informatie, zoals het gedrag van vensters, minimale venstergrootte en achtergrondkleur; de bestandsextensie .RBW vervangen.

Meer informatie

Xojo-projecten kunnen in drie verschillende indelingen worden opgeslagen: Project (tekst), Binair en XML. Het geselecteerde formaat dicteert het vensterformaat. Als u geen productlicentie hebt, kunt u alleen opslaan in het binaire formaat, dat sterk lijkt op het oude binaire formaat van Real Studio.

Als u het XOJO_WINDOW-bestand wilt maken, klikt u op het gewenste venster. exporteren, selecteer Bestand → Exporteren [vensternaam] ..., kies de opslaglocatie, geef het bestand een naam en klik op Opslaan.

Om het XOJO_WINDOW-bestand te importeren, selecteert u Bestand → Importeren, navigeert u naar uw bestandslocatie en klik op Importeren.

OPMERKING: REAL Software Real Studio werd Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programma's die XOJO_WINDOW bestanden openen
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Over XOJO_WINDOW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xojo_window verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Xojo Window File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.