Hoofd : Bestandsextensies : .xpf Het dossier

.xpf Bestandsextensie

Bestandstype LMMS Preset File

Ontwikkelaar LMMS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.XPF optienummer

Preset-bestand gemaakt door LMMS (Linux MultiMedia Studio), een muziekproductieprogramma; bevat voorinstellingen voor instrumentinstellingen; bevat instellingen voor instrumentinstellingen zoals de projectversie, spoorinstellingen van het instrument, instrumentnamen en effecten.

Meer informatie

Als u het XPF-bestand wilt maken, klikt u op het pictogram opslaan in het venster "Standaardvoorinstelling", geeft u het bestand een naam, kiest u uw opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

U kunt het XPF-bestand niet openen door erop te klikken, moet u het in de map "presets" in uw gebruikersdirectory plaatsen. Open vervolgens de LMMS-toepassing, selecteer het sterpictogram "Mijn presets" aan de linkerkant, ga naar uw XPF-bestand en dubbelklik erop.

Programma's die XPF bestanden openen
Linux
LMMS

Over XPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xpf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype LMMS Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.