Hoofd : Bestandsextensies : .yookoo Het dossier

.yookoo Bestandsextensie

Bestandstype Yookoo Player Playlist File

Ontwikkelaar Penguin George
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.YOOKOO optienummer

afspeellijstbestand gemaakt door Yookoo Player, een audio- en videospeler voor Windows; slaat een lijst met audio- en videobestanden op evenals informatie over elk bestand, inclusief de locatie van het bestand, de naam van de multimedia-inhoud en de duur; stelt gebruikers in staat om audio- en videofavorieten op te slaan en te delen.

Meer informatie

Als u audio- of videobestanden verplaatst waarnaar wordt verwezen in een YOOKOO-bestand, moet u de afspeellijst opnieuw opslaan in Yookoo Player zodat de verwijzingen kunnen worden bijgewerkt.

Programma's die YOOKOO bestanden openen

Over YOOKOO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .yookoo verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Yookoo Player Playlist File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.