Hoofd : Bestandsextensies : .z2s Het dossier

.z2s Bestandsextensie

Bestandstype Zoo Tycoon 2 Saved Game

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.Z2S optienummer

Opgeslagen spelbestand gemaakt met Zoo Tycoon, een dierensimulatiespel waarmee spelers dierentuinen kunnen bedienen. Het bevat de opgeslagen voortgang van het spel, zodat de speler het spel op een ander moment kan hervatten. Z2S moet worden opgeslagen in de map "Saved Games" in de map Zoo Tycoon.

Meer informatie

Zoo Tycoon 2 werd in 2004 uitgegeven als een vervolg op de originele Zoo Tycoon. In het spel kun je het type dierentuin kiezen om dierententoonstellingen, restaurants, badkamers en andere faciliteiten te maken en te bouwen om succesvol te zijn. Naarmate je verder komt in het spel ontgrendel je nieuwe functies zoals exotische dieren en nieuwere voorzieningen. Met het Z2S-bestand kun je al je vorderingen opslaan, zodat je niet elke keer vanaf het begin hoeft te beginnen als je speelt.

Programma's die Z2S bestanden openen
Windows
Microsoft Zoo Tycoon 2

Over Z2S bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .z2s verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Zoo Tycoon 2 Saved Game beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.