Hoofd : Bestandsextensies : .zpa Het dossier

.zpa Bestandsextensie

Bestandstype Vielklang Audio Metadata File

Ontwikkelaar zplane
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ZPA optienummer

Bestand gegenereerd door vielklang, een plug-in-tool voor digitale audio-werkstations (DAW) die wordt gebruikt voor het automatisch creëren van muzikale harmonieën; bevat melodie-eigenschappen over een geïmporteerd audiobestand (vaak een .WAV bestand); bevat notities, toetsen en afstemmingsfrequentie-informatie; gebruikt door vielklang bij het berekenen van harmonieën.

Meer informatie

ZPA-bestanden worden automatisch gegenereerd door vielklang wanneer een audiobestand wordt geïmporteerd. Deze informatie fungeert als een cache, zodat vielklang de gegevens niet opnieuw hoeft te berekenen telkens wanneer het audiobestand wordt gebruikt. Het ZPA-bestand wordt gegenereerd in dezelfde map als het bronaudiobestand en gebruikt een samengestelde bestandsextensie (bijvoorbeeld ".wav.zpa").

ZPA-bestanden worden ook gegenereerd door NewTone, een toonhoogte en tijd plug-in voor audiobewerking ontwikkeld door zplane (de vielklang-ontwikkelaars) voor gebruik met het FL Studio-product van Image Line. De plug-in maakt gebruik van de pitch-editingtechnologie van vielklang.

OPMERKING: ZPA-bestanden kunnen veilig worden verwijderd, omdat de software ze gewoon opnieuw zal genereren wanneer het audiobestand de volgende keer wordt gebruikt.

Programma's die ZPA bestanden openen
Windows
Steinberg Cubase
zplane vielklang
Macintosh
Steinberg Cubase

Over ZPA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zpa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Vielklang Audio Metadata File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.