Hoofd : Bestandsextensies : .zpl Het dossier

.zpl Bestandsextensie

Bestandstype1 Zoom Player Play List

Ontwikkelaar Inmatrix
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is ZPL file?

indeling voor afspeellijsten die wordt gebruikt door Zoom Player, een dvd- en mediaspeler voor Windows die is ontworpen voor gebruik met home entertainment-systemen; opgeslagen in een tekstindeling die aangepaste tags gebruikt om informatie over elk item in de afspeellijst te definiëren.

Meer informatie

De indeling ZPL Play List bevat de volgende tags:

AC - Actief bestand (het laatste bestand dat moet worden afgespeeld) NM - De bestandsnaam DR - Bestandsduur in seconden TT - Bestandsbeschrijving TG - Bestandsgenre TR - Nummer van de track TL - bestandstaal TA - artiestennaam TB - Naam van het album TY - Productiejaar TH - Naam van de auteur TE - codering van het bestand TC - Opmerkingen TU - Bestands-URL TO - Copyright-informatie FD - Gedwongen duur (voor diavoorstellingen) BR! - Einde van het bestand

Alle tags behalve de AC, NM en BR! tags zijn optioneel.

Programma's die ZPL bestanden openen

Bestandstype2 Zune Playlist

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.ZPL optienummer2

Audio- of video-afspeellijst gemaakt door Zune, een multimediatoepassing voor Windows; opgeslagen in een XML-indeling en bevat verwijzingen naar afspeellijstitems, zoals nummers of films; stelt de gebruiker in staat afspeellijsten te ordenen op genres of favorieten.

Meer informatie

Standaard worden ZPL-bestanden opgeslagen in de volgende directory:

[gebruiker] \ My Music \ Playlists \

OPMERKING: Zune verwijst ook naar een multimedia-mobiel apparaat. De Zune-desktopsoftware kan worden gekoppeld aan Zune-apparaten.

Programma's die ZPL bestanden openen

Over ZPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zpl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Zune Playlist beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.