Huis > W > Waarom Blijven Vinkjes Whatsapp Grijs?

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, waarom wordt een bericht niet afgeleverd op whatsapp?

Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen. Waarom komt een appje niet aan? Als je zeker weet dat je telefoon is verbonden met het internet, zijn er mogelijk een aantal andere redenen waarom WhatsApp-berichten niet worden verzonden of ontvangen: Je telefoon moet opnieuw opgestart of uit- en aangezet worden. De contactpersoon naar wie je een bericht wilt sturen heeft je nummer geblokkeerd.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je een cijfer bij whatsapp?

Tik op Meldingen weergeven om dit onderdeel aan te zetten. Bij toestellen met Android 9 of hoger heet deze optie Meldingen op app-pictogrammen. Benieuwd hoe het werkt? Als een app nieuwe items heeft, dan staat er nu een bolletje bij de app met een cijfer erin. Bovendien, hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op whatsapp? Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, waarom worden de vinkjes niet blauw?

Als je geen twee blauwe vinkjes, een blauwe microfoon of een label Geopend ziet naast je verzonden bericht of spraakbericht, kan dit de volgende oorzaken hebben: Jij of je ontvanger hebben de leesbewijzen uitgeschakeld in de privacyinstellingen. De ontvanger heeft je mogelijk geblokkeerd. Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder dat de vinkjes blauw worden? WhatsApp leesbewijzen uitschakelen

  1. Start WhatsApp en tik op de drie stippen rechtsboven in het scherm.
  2. Ga naar het menu Instellingen.
  3. Kies Account.
  4. Kies Privacy.
  5. Schuif de schakelaar naast leesbewijzen om deze uit te schakelen.

Dienovereenkomstig, waarom maar 1 grijs vinkje?

Één grijs vinkje betekent dat het bericht verzonden is, twee grijze vinkjes geven aan dat het bericht is ontvangen, en als die vinkjes blauw worden weet je dat de ontvanger het bericht heeft gelezen. Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen? Twee grijze vinkjes betekenen dat het bericht is afgeleverd, maar de ontvanger heeft het nog niet gelezen. Als de twee vinkjes blauw worden, weet je dat de ontvanger het bericht heeft gelezen.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen berichten ontvangen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Door Jess

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd? :: Hoe lang is de levensduur van AirPods?
Handige links