Huis > W > Wat Is De Knop Achterop Airpods?

Wat is de knop achterop AirPods?

De ronde knop achterop je AirPods oplaadcase is geen aan-uit-knop. Deze knop is bedoeld voor het resetten van AirPods. Gebruik de knop daarom alleen als je de oortjes opnieuw met een Apple ID wil koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat moet je doen als er geen geluid uit je AirPods komt?

Als één AirPod geen geluid produceert

  1. Zorg ervoor dat uw oplaadcase volledig is opgeladen.
  2. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en laat ze 30 seconden opladen.
  3. Open de oplaadcase in de buurt van uw iPhone of iPad.
  4. Controleer de batterijstatus op uw iPhone of iPad om te controleren of elke AirPod wordt opgeladen .
Kun je je AirPods opsporen? Als uw AirPods in de buurt van een van uw Apple apparaten zijn en verbonden zijn met Bluetooth, kunt u via iCloud.com of de Zoek mijn-app een geluid laten afspelen zodat u ze kunt terugvinden: Open de Zoek mijn-app. Selecteer het tabblad 'Apparaten'. Kies uw AirPods in de lijst.

Hoe oud zijn mijn AirPods?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u de leeftijd van uw AirPods kunt vinden:
1. Ga naar de website van Apple en meld u aan met uw Apple ID
2. 2. Klik op het tabblad "Ondersteuning". Zoek het gedeelte "Contact opnemen met Apple Support" en klik op "Bezoek Apple Support". 4. Zoek de categorie "AirPods" onder "Shop and Learn". 5. Klik onder "AirPods" op "Meer informatie over AirPods". Scroll naar beneden naar het gedeelte "Hoe identificeer ik mijn AirPods"
7. 7. Zoek het serienummer van uw AirPods (staat op de onderkant van de oplaadhouder). Voer het serienummer in op de Apple-pagina "Controleer uw service- en supportdekking"
9. Op de volgende pagina vindt u de productiedatum van uw AirPods. Hoe kun je zien of je AirPods opgeladen zijn? Als je je AirPods in het hoesje doet, zie je een lampje op de voorkant van het hoesje. De kleur van het lampje vertelt je de status van de AirPods:
Groen: AirPods zijn opgeladen en klaar voor gebruik.
Oranje: AirPods worden opgeladen.
Rood: AirPods hebben bijna geen batterij meer.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Wat is een draadloze Oplaadcase?

Om je AirPods op te laden, hoef je ze alleen maar in de draadloze oplaadcase te doen en op een Qi-oplaadmat te leggen. Aan het ledlampje op de voorkant van de case kun je zien dat je AirPods worden opgeladen. En wanneer er geen oplaadmat in de buurt is, kun je opladen via de Lightning‑poort. Hoe krijg je oorsmeer uit je AirPods? U kunt de buitenoppervlakken van uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of EarPods voorzichtig afvegen met een doekje met 70 procent isopropylalcohol, een doekje met 75 procent ethylalcohol of met Clorox-ontsmettingsdoekjes. Gebruik deze niet op het luidsprekergaas van uw AirPods, AirPods Pro en EarPods.

Wat dit betreft, hoe reset je je airpods pro?

Hoe reset je AirPods?

  1. Plaats allebei de AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het klepje van de oplaadcase.
  3. Ga op je iPhone naar Instellingen, Bluetooth en klik dan bij je AirPods op Vergeet dit apparaat.
  4. Houd het knopje achter op de case ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  5. Het lampje knippert nu een paar keer oranje.
  6. Klaar!
Wat moet je doen als een oortje het niet doet? Als een oordopje niet goed werkt, moet je het eerst controleren op vuil en stof. Als dat niet helpt, moet je de batterijen vervangen of het oordopje aansluiten op een andere bron, zoals een telefoon of computer. Als het oordopje dan nog steeds niet werkt, moet je het apparaat waarmee je het oordopje gebruikt, resetten.

Dus, kan iemand anders mijn airpods gebruiken?

Nee, dat kan niet. AirPods zijn verbonden met een specifiek apparaat en kunnen niet worden gebruikt met een ander apparaat, tenzij ze worden gekoppeld met die andere apparaten.

Door Emelia Minot

Vergelijkbare artikelen

Kan je nieuwe AirPods krijgen als ze gestolen zijn? :: Hoe duur zijn normale AirPods?
Handige links