Huis > H > Hoe Maak Je Een Interactief Document?

Hoe maak je een interactief document?

Als u een interactieve diapresentatie wilt maken, is het een goed idee om een dynamisch PDF-document te maken. U kunt interactieve documenten maken met knoppen, films, geluidclips, hyperlinks, bladwijzers en paginaovergangen. U kunt in InDesign ook documenten ontwerpen die u in Acrobat kunt omzetten in formulieren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe kan je een pdf formulier invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Hoe nummeren in InDesign? Nummering optie in InDesign

  1. Klik met je tekstcursor één voor één in de alinea's waarvan je een nummer ervoor wilt hebben en pas de alineastijl toe.
  2. Logischerwijs begint een genummerde lijst standaard altijd met 1.
  3. Kies bij Modus de optie Beginnen bij en vul een ander getal in.
  4. Klik OK.

Dienovereenkomstig, wat zijn bates nummers?

Bates-nummers zijn een systeem om pagina's in een document te nummeren, meestal gebruikt in juridische documenten. Elke pagina in het document krijgt een uniek nummer, dat meestal in de ondermarge wordt gedrukt. De nummers beginnen gewoonlijk op de eerste pagina van de hoofdtekst van het document en nemen in de loop van het document geleidelijk toe. Bates-nummers worden gebruikt om specifieke pagina's in een document gemakkelijker te kunnen identificeren en terugvinden. Dienovereenkomstig, wat zit er in een inhoudsopgave? Een inhoudsopgave is een lijst van de hoofdstukken en belangrijkste delen van een boek of document. Zij staat gewoonlijk aan het begin van het werk, na de titelpagina en de samenvatting (indien aanwezig). De inhoudsopgave kan worden gerangschikt op paginanummer of op hoofdstuk/rubriek.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Daarvan, waarom kloppen mijn paginanummers niet?

Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Kies de positie en uitlijning van de paginanummers. Als u geen paginanummer op de eerste pagina wilt weergeven, schakelt u de optie Nummer op eerste pagina uit. En nog een vraag, hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Paginanummers later laten beginnen in een document

  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Koptekst bewerken of Voettekst bewerken.
  2. Selecteer Eerste pagina afwijkend.
  3. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina.

Is het inhoudsopgave of inhoudsopgaven?

Het meervoud van inhoudsopgave is 'inhoudsopgaven'. Eén inhoudsopgave, twee inhoudsopgaven. Wat dit betreft, waar komt de bronnenlijst? De bronnenlijst wordt onderaan de pagina geplaatst.

Trouwens, hoeveel niveaus in inhoudsopgave?

In een document met inhoudsopgave kunnen verschillende niveaus worden gebruikt. Het aantal niveaus is afhankelijk van het aantal secties in het document. In een document met drie secties zijn er bijvoorbeeld drie niveaus in de inhoudsopgave.

Door Loy

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je +-? :: Hoeveel witregels tussen alinea's?
Handige links