Huis > H > Hoe Pkg Bestand Openen Op Mac?

Hoe PKG bestand openen op Mac?

Klik met de rechtermuisknop (Control-klik) en selecteer "Show Package Contents" om de bestanden te bekijken die in het pakket zijn opgeslagen. Apple Installer is het ingebouwde hulpprogramma voor het openen van PKG-bestanden die zijn meegeleverd met Mac OS X.

Lees verder

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een dvd afspelen op mijn laptop?

Dvd afspelen op Windows 10

 1. Klik op de Startknop.
 2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
 3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
 4. Klik op het tabblad Schijf.
 5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
 6. Klik op Afspelen.
 7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.
Men kan zich ook afvragen: hoe pas je cd's aan op mac? Dit doe je als volgt:
 1. Ga naar de Muziek-app op de Mac.
 2. Kies uit het menu Muziek > Voorkeuren > Algemeen.
 3. Klik op het venstermenu 'Bij plaatsen cd' en kies de optie Importeer cd.

Je kunt ook vragen wat is de doelschijfmodus?

De doelschijfmodus is een manier om booting een Macintosh-computer zodat deze fungeert als een externe harde schijf op een andere computer. Wanneer een Mac wordt opgestart in doelschijfmodus, is dit de typische opstartprocedure wordt omzeild en de besturingssysteem is niet geladen. Hoe schijf formatteren Mac? Externe schijf formatteren

 1. Sluit de harde schijf aan op jouw Mac.
 2. Open het programma Schijfhulpprogramma.
 3. Klik links in de lijst op de externe schijf.
 4. Klik bovenin op Wis.
 5. Geef de te formatteren schijf een naam.
 6. Kies bij structuur een bestandssysteemsoort (hieronder leggen we de verschillen uit).

Dus, waar staat de delete toets?

Op een IBM/Windows-toetsenbord (QWERTY) staat de delete-toets onder de Ins (Insert)-toets. Oudere toetsenborden voor pc's hadden vaak geen aparte blokjes met cursortoetsen en tekstbewerkingstoetsen. De delete-functie was dan beschikbaar via de 0 van het numerieke toetsenblok. En nog een vraag, waar zit de backspace? Een terugtoets of backspace is een toets op het toetsenbord van een computer. De backspace was op dezelfde plaats aanwezig op een schrijfmachine en verplaatste de wagen een spatie terug. Hiermee was het bijvoorbeeld mogelijk om twee tekens op dezelfde positie te tikken, bijvoorbeeld voor onderstreping.

Dus, wat is de rechtermuisknop op een macbook?

Als je daarmee gebruik wilt maken van de rechtermuisknop, zul je ook hier nog steeds moeten "control klikken". In Leopard heeft Apple hier een oplossing om dit zonder "control klik" te bereiken. Wanneer je daarna twee vingers op het stuurvlak plaatst en klikt op de muisknop, dan verschijnt het rechtermuisknop menu. Dus, wat is de beste uninstaller? Als je programma's volledig en zonder sporen wilt verwijderen, gebruik dan de gratis IObit Uninstaller. Met de gratis IObit Uninstaller 8.4.0.8 kan je ongewenste mappen en programma's verwijderen. Om je een overzicht te geven van de geïnstalleerde software, geeft IObit Uninstaller je een duidelijke lijst.

Je kunt ook vragen hoe doxillion verwijderen?

Opmerking: als u Doxillion Document Converter ziet staan op het tabblad "Alle programma's" dan is een andere benadering om de deïnstallatie vanaf daar te starten en als Revo Uninstaller Pro een geschikt logboek uit zijn database detecteert, wordt het automatisch gebruikt voor het verwijderen.

Door Theurich

Hoe kun je een DWG bestand openen? :: Kun je DMG bestanden verwijderen?
Handige links