Huis > H > Hoe Kan Ik Een Document Scannen En Opslaan Op De Computer?

Hoe kan ik een document scannen en opslaan op de computer?

Startmodus

  1. Laad uw document.
  2. Klik op het tabblad Scan.
  3. Kies het Type document en Scanformaat.
  4. Klik op Scan.
  5. Het gescande document zal in beeldweergave te zien zijn. Controleer en bewerk (indien nodig) het gescande beeld.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Het dialoogvenster Opslaan wordt geopend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe scan ik mijn ID kaart?

Wat moet je doen?

  1. Download de DigiD app en activeer deze.
  2. Ga in de DigiD app naar het menu linksboven.
  3. Klik op 'ID-check'
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Voer je pincode in.
  6. Zet vervolgens NFC aan op je telefoon (bij iPhones staat deze automatisch aan)
  7. Scan je identiteitsbewijs door deze achter je telefoon te houden.
En nog een vraag, hoe scan ik een document in pdf? Een papieren document naar PDF scannen met een voorinstelling (Windows)
  1. Kies Gereedschappen > PDF maken > Scanner > [documentvoorinstelling]. Opmerking:
  2. Klik op Scannen.
  3. Als de vraag verschijnt of u meer pagina's wilt scannen, selecteert u Meer pagina's scannen, Achterkanten scannen of Scannen voltooid.

Wat is reverse image search?

Omgekeerd zoeken naar afbeeldingen is een hulpmiddel waarmee je op internet kunt zoeken naar afbeeldingen die lijken op een bepaalde afbeelding. Dit kan handig zijn als u de bron van een afbeelding probeert te vinden, of soortgelijke afbeeldingen. Hoe kan je je iPhone vinden? Met de app Zoek mijn iPhone kunt u uw vermiste apparaat op een kaart vinden, een geluid afspelen om u te helpen het te vinden, de Verloren-modus gebruiken om het te vergrendelen en te volgen, of op afstand al uw persoonlijke gegevens wissen.
Als u Zoek mijn iPhone op uw apparaat hebt ingeschakeld, kunt u iCloud.com of de Zoek mijn iPhone-app gebruiken om uw apparaat te vinden. Meld u aan met uw Apple ID en wachtwoord. Als u zich niet kunt aanmelden of nog nooit Zoek mijn iPhone hebt gebruikt, begint u met het instellen ervan.
Volg de instructies op het scherm zodra u bent aangemeld. Als u iCloud.com gebruikt, klikt u bovenaan uw browservenster op Alle apparaten en selecteert u vervolgens uw ontbrekende apparaat. Als u de app Zoek mijn iPhone gebruikt, tikt u op de knop Apparaten onder aan het scherm en selecteert u uw ontbrekende apparaat.
U kunt uw apparaat ook vinden door naar Instellingen > iCloud te gaan en Zoek mijn iPhone te selecteren. Als Zoek mijn iPhone is uitgeschakeld, schakelt u het in.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Trouwens, welke site gebruikt catfish?

Is dit een catfish? Twijfel of iemand waarmee je contact hebt wel de persoon is van de foto? Dan is reverse image search een manier om te ontdekken of je vermoedens terecht zijn. Sla de foto op en voer deze in op Google Image Search. Dienovereenkomstig, wat doen met oude fotoalbums? Als je het beeldmateriaal wilt (laten) digitaliseren, dan kun je twee dingen doen: je kunt investeren in een goede scanner. Die kun je na gebruik mogelijk weer van de hand doen. Het is een flinke klus om de overgebleven foto's en dia's te scannen maar je hebt zo wel de controle over de kwaliteit.

Waar gooi je negatieven weg?

Foto's kun je het beste weggooien bij het restafval: ze bevatten teveel chemische stoffen om als grondstof te kunnen dienen voor bijvoorbeeld nieuw papier. Film bestaat uit celluloid, wat niet recyclebaar is. Deze stoffen zijn niet zo schadelijk dat het materiaal bij het klein chemisch afval moet. Dit in overweging nemend, hoe google foto's synchroniseren met pc? Als je Google Fotos gebruikt op je telefoon of tablet, kun je ervoor kiezen om foto's automatisch te synchroniseren met je Google-account. Dit betekent dat je foto's beschikbaar zijn op al je apparaten waarop je bent ingelogd met hetzelfde account. Je kunt ook foto's handmatig synchroniseren wanneer je wilt.
Om foto's te synchroniseren met je Google-account:
1. Ga naar de Google Fotos-app op je apparaat.
2. Tik bovenaan op het menu.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op 'Back-up en synchronisatie' aan.
5. Zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Back-up & synchronisatie' is ingeschakeld.
6. Tik op 'Verbinding maken met je Google-account'.
7. Voer je accountgegevens in en tik op 'Volgende'.
8. Controleer of de gegevens die je hebt ingevoerd kloppen en tik vervolgens op 'OK'.
9. Nadat je bent verbonden, kun je kiezen welke soorten bestanden je wilt synchroniseren. Je kunt ook kiezen of je foto's automatisch wilt synchroniseren wanneer je een wifi-verbinding hebt.
10. Tik op 'Done' (Klaar) wanneer je klaar bent.

Hoe kan ik bestanden delen?

Bestanden delen kan op verschillende manieren. Als je bijvoorbeeld een bestand wilt delen via e-mail, kun je het bestand bijvoegen aan een e-mailbericht. Als je wilt delen via een cloudopslagdienst, kun je het bestand uploaden naar de cloudopslag en dan de link naar het bestand met anderen delen.

Door Alden

Vergelijkbare artikelen

Is Fotoscan van Google gratis? :: Hoe kan ik mijn agenda delen iPhone?
Handige links