Huis > H > Hoe Kan Je Youtube Kijken Zonder Leeftijd?

Hoe kan je YouTube kijken zonder leeftijd?

Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien. Als hij leeftijdsbeperkt is, zie je een scherm als deze:
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch? v=' en vervang dit met '/embed/'.
  3. Gebruik Lus-mirror. YouTube heeft een feature genaamd Lus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe kan je leeftijdsbeperking uit op YouTube?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video's en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet. Hoe kan ik YouTube updaten? De YouTube-app updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik op Menu. Mijn apps en games.
  3. Bij apps waarvoor een update beschikbaar is, staat Updaten.
  4. Tik op Alles updaten om alle apps te updaten. Als je een specifieke app wilt updaten, ga je naar deze app en tik je op Updaten.

Hoe haal je verwijderde video's terug Iphone?

Er zijn een paar manieren om verwijderde video's van een iPhone te herstellen. Eén manier is het gebruik van een data recovery programma zoals Dr. Fone. Dit programma kan worden gedownload op een computer en worden gebruikt om de iPhone te scannen op verwijderde bestanden. Een andere manier is om de iPhone te herstellen vanaf een back-up. Dit kan door de iPhone op een computer aan te sluiten en iTunes te openen. Klik vervolgens op de knop "Herstellen" en selecteer de back-up die de verwijderde video's bevat. Bovendien, kan je verwijderde tiktoks terughalen? Er is geen zekere manier om verwijderde TikToks te herstellen, omdat de app geen back-up van verwijderde video's bijhoudt. Er zijn echter enkele methoden die u kunt proberen om verwijderde video's terug te halen, zoals het controleren van de prullenbakmap van uw apparaat of het gebruik van gegevensherstelsoftware.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Wat kost een abonnement op YouTube?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand. Hoe krijg ik YouTube Lite? YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden.

Welke YouTube abonnementen zijn er?

Youtube zonder reclame

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.
Dus, welk kanaal zit youtube bij ziggo? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder je locatie en welk Ziggo-pakket je hebt. Over het algemeen kun je YouTube echter vinden op kanaal 1410 op Ziggo in Nederland.

Dus, hoe kom ik op youtube op tv?

Er zijn een paar manieren om YouTube op je TV te krijgen. Een manier is om een HDMI-kabel te gebruiken om uw computer op uw tv aan te sluiten. Een andere manier is om een smart-tv te gebruiken waarop YouTube al is geïnstalleerd. Je kunt ook een spelconsole zoals een Xbox of Playstation gebruiken om toegang te krijgen tot YouTube. Ten slotte kun je een streamingapparaat zoals een Roku of Chromecast gebruiken om YouTube op je tv te bekijken.

Door Viole

Vergelijkbare artikelen

Is YouTube gratis? :: Wat moet je doen als je een YouTube kanaal wilt?
Handige links