Huis > W > Wie Heeft Het Programma Aria Gewonnen?

Wie heeft het programma ARIA gewonnen?

Bescheiden sopraan Elenora (26) wint tv-programma Aria: 'Ik ben gewoon zangverslaafd' Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen hoe Elenora Hu de finale van het televisieprogramma voor operatalent Aria won. Voor de jonge Delftse sopraan komt een droom uit: ze krijgt een studiebeurs bij De Nationale Opera.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Dienovereenkomstig, wie heeft aria gewonnen 2021?

Elenora is de winnares van het eerste seizoen van ARIA. Zij nam het zondag in de finale op tegen twee medekandidaten. Alle drie moesten ze solo en gezamenlijk een nummer ten gehore brengen voor de jury, die bestond uit Rosemary Joshua, Tania Kross en Henk Poort. Waar wordt het programma ARIA opgenomen? De opnames van ARIA vinden plaats in De Gashouder in Amsterdam, die volgens Max wordt omgebouwd tot 'een zinderende muziekarena'. Onder begeleiding van het Nationaal Jeugdorkest en dirigent Leonard Evers zingen de kandidaten repertoire van onder anderen Mozart, Puccini, Wagner en Rossini.

Hoeveel afleveringen ARIA?

Het programma ARIA gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. In de 8-delige serie wordt de kandidaten wekelijks het vuur aan de vocale schenen gelegd met uitdagende zangopdrachten. De presentatie is in handen van Dionne Stax, de 3 juryleden zijn Tania Kross, Henk Poort en Rosemary Joshua. En nog een vraag, wie zit er nog in aria? De tien operazangers Elenora, Hugo, Isabel, Maayan, Michiel, Ami, Amy, Helene, Laura en Sam zijn klaar om het grote publiek omver te blazen en met elkaar de strijd aan te gaan in het nieuwe MAX-programma ARIA.

Gerelateerde artikelen

Is programma M afgelopen?

De talkshow van Margriet van der Linden is gestopt. Vanavond is de laatste aflevering van de show. De presentatrice gaf gisteravond een verklaring vrij nadat verschillende bronnen het nieuws hadden bevestigd.

Wat dit betreft, wie is de secret judge in aria?

Kijkers van Aria weten het zeker; Francis van Broekhuizen is de 'secret judge' in de talentenjacht. De Haagse heeft zelf in een interview het verlossende antwoord gegeven. “Ik hoorde dat jullie dachten dat ik de secret judge ben in Aria, het programma van Dionne Stax. Mensen vragen ook: waar wordt aria uitgezonden? Operaliefhebbers opgelet! ARIA is een nieuw muziekprogramma van Omroep Max waarin tien operatalenten strijden om een felbegeerde hoofdprijs. In een zinderende muziekarena nemen de kandidaten het in acht afleveringen tegen elkaar op.

Wat is een ARIA?

Aria is een Italiaanse term (ontleend aan het Latijnse aer: lucht) voor een uitgebreid zangstuk voor solostem en orkest. Meestal maken aria's onderdeel uit van werken van grotere omvang, zoals opera's, oratoria of cantates. Wie zijn de deelnemers aan ARIA? De 10 operazangers Elenora, Hugo, Isabel, Maayan, Michiel, Ami, Amy, Helene, Laura en Sam zijn klaar om het grote publiek omver te blazen en met elkaar de strijd aan te gaan in het nieuwe MAX-programma ARIA.

Dienovereenkomstig, wat is een secret judge?

Veel kijkers denken van wel. Al vier weken geeft het onzichtbare jurylid via tekstberichten commentaar op de optredens en bepaalt hij of zij welk operatalent naar huis moet.

Door Rawdon Dorminy

Vergelijkbare artikelen

Welke weegschaal is compatibel met Fitbit? :: Wie is ARIA?
Handige links