Huis > H > Hoe Zet Ik Een Gpx Route Op Mijn Garmin?

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?

GPX gegevens uploaden

 1. Verbind uw toestel aan de computer via de USB-kabel.
 2. Meld u aan in Garmin Connect.
 3. Klik op.
 4. Selecteer Importeer Gegevens.
 5. Selecteer Bladeren.
 6. Lokaliseer het toestel dat weergegeven wordt als massaopslagschijf.
 7. Kies de Garmin map.
 8. Kies de GPX map.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, is komoot gratis?

Komoot is gratis te downloaden en gebruiken. Bij de gratis versie van komoot kunnen kaarten voor offline gebruik aangekocht worden voor €3.99 (regio), €5.99 (meerdere regio's) of de hele wereld voor €29.99. Wat dit betreft, kan geen gpx bestand downloaden? Dit komt doordat een GPX (GPS Exchange) bestand op XML gebaseerd is, waardoor deze browsers het bestand tonen als een XML. Indien je op de link geklikt hebt en je krijgt geen dialoog scherm te zien maar de inhoud van het bestand, dan kun je proberen dit op te slaan.

Trouwens, welke app voor fietsnavigatie?

De 9 beste fiets-apps voor Android

 • Fietsknoop. Deze app voor op de fiets zit boordevol functies waarmee je nooit meer verdwaalt.
 • Vlaanderen Fietsland.
 • Fietsersbond Routeplanner.
 • Fiets Tracker – fietscomputer.
 • Route.nl Fiets & Wandelroutes.
 • Strava.
 • Google Maps.
Men kan zich ook afvragen: hoe gpx bestand opslaan? Sluit je Garmin-apparaat aan op je computer. Ga naar het Garmin-station op je computer en zoek de map 'Garmin'. In de map moet de submap 'NewFiles' (nieuwe bestanden) of 'GPX' zitten. Zet het gedownloade GPX-bestand in deze map en ontkoppel je Garmin daarna op een veilige manier, zoals je met een USB-apparaat doet.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan geen gpx importeren in Garmin Connect?

Routes op Garmin plaatsen via connect.garmin.com

Klik in de linker menubalk op 'Trainingen' Klik vervolgens op 'Koersen' In het verschenen venster kan je onder "Maak koers" klikken op importeren. De geïmporteerde gpx wordt omgezet naar een koers en wordt beschikbaar onder jouw account.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een route downloaden op garmin? De makkelijkste manier om een route op je Garmin te krijgen is met behulp van de gratis Connect app op je telefoon. Een gpx-bestand dat je opent met Connect kun je naar je toestel toesturen via Bluetooth. Vervolgens kun je deze route starten en brengt de Garmin je netjes naar de start.

Hoe werkt BikeGPX?

Fietsen maar

Download met je smartphone vanuit Google Play of App-store de app BikeGPX. Staat deze app op je telefoon open dan de website BikeGPX.com op de computer en klik “upload a file” aan en sleep je gpx-file naar het geblokte vakje. Even wachten en het programma laat een kaart zien met daarop de route.
Welk bestand voor TomTom? Vanaf de eerste TomTom modellen zijn de routenavigatie bestanden zogenaamde itn-bestanden en sinds enige tijd kunnen de gpx-bestanden in de nieuwere versies van TomTom. Dit bestandstype is al jaren in meerder navigatie systemen gebruikelijk zoals bv. in de Garmin navigatie systemen.

Waar vind ik GPX routes?

Voor een toestel met Android is GPX Viewer gratis beschikbaar. Download deze app uit de Play Store. Op een iPhone bevat de App Store onder de namen Topo GPS en GPS-Viewer twee soortgelijke apps.

Door Bertold

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden? :: Hoe GPX bestand openen op smartphone?
Handige links