Huis > W > Wie Zendt Barcelona Uit Vanavond?

Wie zendt Barcelona uit vanavond?

FC Barcelona live op tv

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie (La Liga) in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden nagenoeg alle competitiewedstrijden van FC Barcelona live op tv (en per livestream) uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie zit er bij M vanavond?

We praten er met wat mensen over. De homobeweging in Oekraïne had het moeilijk voor de Russische invasie. We praten erover met twee mensen die erg begaan zijn met vluchtelingen.

Wat dit betreft, welke zender zendt la liga uit?

Bovendien is het ook zo dat er verschillende wedstrijden uit de Spaanse La Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. In Spanje zijn het de kanalen Movistar en GOL die de wedstrijden uitzenden. Waar kan ik Barcelona kijken Europa League? Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag . De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica en Sporza te zien.

Dus, waar kun je live voetbal kijken?

Er zijn een paar manieren om live voetbal te kijken. Eén manier is om een wedstrijd bij jou in de buurt te vinden en die persoonlijk bij te wonen. Een andere manier is om een wedstrijd te vinden die wordt uitgezonden en deze op TV te bekijken. Je kunt ook wedstrijden vinden die online worden gestreamd en ze op die manier live bekijken. Daarnaast zijn er veel websites die live streaming van voetbalwedstrijden uit de hele wereld aanbieden. Welke dag speelt Barcelona? Barcelona's volgende wedstrijd is op zaterdag 22 februari om 12:00 uur. La Liga schema's worden meestal ongeveer 3 weken voor het begin van het seizoen vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen

Waar wordt Barcelona Juventus uitgezonden?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Dienovereenkomstig, waar wordt barcelona bayern munchen uitgezonden?

De wedstrijden in de Champions League worden in de seizoenen 2021-2022, 2022-2023 en 2023-2024 op tv uitgezonden door zender RTL, op kanaal RTL7. RTL heeft de uitzendrechten voor de wedstrijden en samenvattingen van de Champions League per augustus 2021, voor een contractduur van drie jaar. Wat dit betreft, waar wordt het voetbal uitgezonden?

VOETBAL OP TVZENDER
UEFA Champions League op tvRTL 7, Ziggo Sport
UEFA Europa League op tvVeronica, ESPN
UEFA Europa Conference League op tvVeronica, ESPN
TOTO KNVB Bekertoernooi op tvFOX, ESPN, Veronica

Waar kan ik Sevilla kijken?

Sevilla gemist? Start met kijken op NPO Start. Wat dit betreft, waar kan je de el clásico kijken? Je kunt El Clásico kijken op zaterdag 26 oktober om 16:00 uur op Ziggo Sport.

Je kunt ook vragen waar kun je europa league kijken?

Je kunt ook vragen waar je de Europa League kunt bekijken. Je kunt deze wedstrijden bekijken op tv bij Ziggo Sport Totaal, of je kunt een livestream bekijken op de website van Ziggo Sport.

Door Saffian Guifaro

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt barca real uitgezonden? :: Welke zender Barcelona Bayern Munchen?
Handige links