Huis > H > Hoe Kan Ik Een Verwijderd Word Document Terughalen?

Hoe kan ik een verwijderd Word document terughalen?

De prullenbak controleren

  1. Dubbelklik op de prullenbak op het bureaublad.
  2. Doorzoek de lijst met documenten om te zien of het verwijderde Word-document er nog steeds is.
  3. Als u het gewenste Word-bestand hebt gevonden, klikt u met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en selecteert u Herstellen om het bestand te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Kan je een overschreven Bestand terughalen?

Overgeschreven Bestanden Herstellen voor Windows

Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer Eigenschappen in het menu. Kies vervolgens de Vorige Versies tab en zoek naar een eerdere versie van het overgeschreven bestand.
Waar worden tijdelijke bestanden opgeslagen? Het tijdelijke bestand dat wordt gemaakt wanneer Word automatisch opslaan uitvoert, wordt opgeslagen in de map Temp, tenzij er geen geldige map Temp is. In dit geval slaat Word het tijdelijke bestand op in dezelfde map als waar het document wordt opgeslagen.

Waar vind ik AutoHerstel bestanden?

Autoherstelbestanden bevinden zich meestal in de map "Autoherstel" in uw map "Mijn documenten". Om deze map te openen, opent u "Mijn documenten" en zoekt u de map "AutoRecover". Als u de map "AutoRecover" niet ziet, is deze mogelijk verborgen. Om verborgen mappen te bekijken, opent u "Mijn documenten" en klikt u vervolgens op het tabblad "Beeld" bovenaan het venster. In het tabblad "Beeld" klikt u op de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven". Hierdoor worden alle verborgen bestanden getoond, inclusief de map "AutoRecover". Bovendien, waar staat bestand in word? Het tabblad Bestand bevindt zich linksboven in het scherm van Microsoft Word. Het is het eerste tabblad in het lint. Het tabblad Bestand bestaat uit opdrachten voor het openen, opslaan, afdrukken en delen van uw document.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

En nog een vraag, waar vind je de prullenbak in windows 10?

Ga als volgt te werk om de Prullenbak op uw bureaublad weer te geven in Windows 10:

  1. Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen .
  2. Selecteer persoonlijke instellingen > Thema's > instellingen voor bureaubladpictogrammen.
  3. Schakel het selectievakje Prullenbakin en selecteer Toepassen.
Hoe een overschreven Word bestand terughalen?

Met deze stappen haalt u de overschreven bestanden terug;
  1. Open de Verkenner;
  2. Ga naar de Map waar het bestand staat;
  3. Klik met uw rechtermuisknop op het bestand;
  4. Ga naar Eigenschappen;
  5. Klik op Vorige Versies;
  6. Kies het bestand dat u wilt terugzetten.

Trouwens, hoe vorige versie terugzetten?

Bestanden terugzetten vanaf een eerdere versies

  1. Open Computer door de knop Start te. en vervolgens Computer te selecteren.
  2. Ga naar de map waarin het bestand of de map zich bevond, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Vorige versies terugzetten.
Trouwens, hoe herstel je een bestand? Dit hangt af van het besturingssysteem dat je gebruikt. Als je Windows gebruikt, kun je een map met verwijderde items openen via de Verkenner. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de map met de naam 'Verwijderde items' of 'Trash' (dit kan per computer verschillen) en selecteer 'Alles weergeven'. Vervolgens kun je de gewenste bestanden selecteren en herstellen door erop te klikken met de rechtermuisknop en 'Herstellen' te selecteren.

Daarvan, waar vind ik mijn temporary internet files?

Om dat te vinden, moet je naar de map met tijdelijke internetbestanden gaan. De locatie hiervan is afhankelijk van het besturingssysteem dat je gebruikt.

Door Samale

Vergelijkbare artikelen

Waar staan de tijdelijke bestanden in Windows 10? :: Hoe zet ik mijn bestanden op een externe harde schijf?
Handige links