Huis > W > Wie Zit Er Bij M Vanavond?

Wie zit er bij M vanavond?

We praten er vandaag over met Ester Wijnen, Khadija Arib en Philip Huff. Al vóór de Russische inval had de homobeweging in Oekraïne het moeilijk. We hebben het erover met Rémy Bonny van Forbidden Colours en Sinan Can, die zich veel met vluchtelingen bezighoudt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit vanavond?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Wat is m in fysica?

In de natuurkunde. m = meter, m² = vierkante meter, m3 = kubieke meter. m, symbool voor het voorvoegsel milli (1/1000) in de natuurwetenschappen. Dienovereenkomstig, waar is het programma m gebleven? Margriet van der Linden vindt het na vijf seizoenen 'tijd om weer nieuwe wegen te bewandelen'. Dat zegt de presentatrice naar aanleiding van het nieuws dat haar talkshow M stopt.

Dit in overweging nemend, welke band speelde bij m?

De komende maanden zijn ze elke werkdag op televisie te zien: de Groningse band The Vices is verkozen tot huisband van tv-programma M, van Margriet van der Linden. Zanger en gitarist Floris van Luijtelaar is trots. En nog een vraag, wie zit er in m? M: Khadija Arib, Ester Wijnen, Philip Huff over huiselijk geweld Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Waar wordt Barcelona uitgezonden vanavond?

De wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid zijn gratis te zien op kanaal 14. Wil je meer wedstrijden van La Liga zien? Kies dan Ziggo Sport Totaal.

Waarom is M niet meer op tv?

'Na vijf seizoenen M heb ik besloten geen volgend seizoen meer voor te bereiden', aldus Van der Linden in een verklaring. 'Het was geen lichte beslissing want al die tijd hebben we met enorm veel plezier, betrokkenheid en hard werken een mooie, inhoudelijke talkshow gemaakt. Hoe kort je meter af?

aare
mmassa
mmeter
m2vierkante meter
m3kubieke meter

Wat is de afkorting voor meter?

De meter (symbool m) is de SI-eenheid voor lengte. De meter is sinds 1983 gedefinieerd als de afstand die licht in 1/299.792.458 seconde in vacuüm aflegt. De meter is een van de zeven SI-basiseenheden en is de basis van het metrieke stelsel. Dienovereenkomstig, wat is de grootheid van meter?

GrootheidNaamSI-symbool
lengtemeterm
massakilogramkg
elektrische ladingcoulombC
tijdsecondes

En nog een vraag, is m afgelopen?

Margriet van der Linden stopt na vijf seizoenen en keiharde kritiek met haar talkshow M. Het einde is abrupt: vanavond is al de laatste aflevering. Hoewel de kijkcijfers nogal schommelden en de kritiek niet van de lucht was, is het niet de NPO of omroep KRO-NCRV die een einde maakt aan de talkshow.

Door Kaitlyn

Vergelijkbare artikelen

Is programma M afgelopen? :: Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?
Handige links