Huis > W > Welk Andere Video Formaten Worden Veel Op Computers Gebruikt?

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

verschillende video formaten en codecs

 • [custom_frame_left shadow=”on”] [/custom_frame_left] Er zijn zoveel videoformaten.
 • AVCHD (Advanced Video Codec High Definition)
 • .AVI (Audio Video Interlaced)
 • .FLV (Flash Video Format)
 • .MPEG (Motion Picture Experts Group)
 • MPEG-4 (.MP4)
 • .WMV (Windows Media Video)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Welk format video exporteren?

Naar welk afspeelbaar videoformaat te exporteren? Bijvoorbeeld MPEG-4, QuickTime, AVI, MPEG-2, MOV of Flash. Deze (vrij) afspeelbare videoformaten maak je aan door het project te converteren met een CODEC. Deze CODEC zet het project om in de juiste video- en audiodata en slaat deze vervolgens als een AV-bestand op. Welke bestanden speelt een Samsung tv af? De tv is eigenlijk compatibel met het . mkv en . mp4 formaat.

Dienovereenkomstig, welke bestanden kan een philips tv afspelen?

Welke typen USB en bestandsindelingen worden ondersteund door de Philips-speler?

 • JPEG.
 • MP3.
 • WMA.
 • WMV.
 • DivX.
Dus, hoe speel ik een usb stick af op tv? Plaats uw USB-apparaat in de USB-aansluiting aan de zijkant van de TV. Schakel uw TV in en druk op de knop 'MENU' op de afstandsbediening om het TV MENU (TV-MENU) weer te geven. Het merk van uw USB-apparaat wordt weergegeven in de rij MULTIMEDIA als het wordt herkend door de TV.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welk videoformaat is het kleinste?

Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt. Trouwens, waar staat mov voor? Mov definities

Letterwoord van `Metal Oxide Varistor`. Een varistor samengesteld uit gesinterd zinkoxyde met een symmetrische spanning-stroom-karakteristiek. Dergelijke varistors zijn dus ideaal voor het onderdrukken van symmetrische stoorspanningen op een voedingslijn.

Bovendien, hoe kan je een filmpje verkleinen?

Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden. Dus, waaraan dankt wma zijn populariteit? WMA-bestanden zijn wel kleiner dan MP3-bestanden, wat weer een groot voordeel is, want er kunnen zo meer muzieknummers op een mp3-speler (sinds ca. 2005 kunnen veel mp3-spelers ook WMA-bestanden afspelen).

Je kunt ook vragen welke formaten kan een dvd speler afspelen?

een DVD speler speelt traditioneel MPEG1 en MPEG2 af in de smaken VCD, SVCD en DVD in zowel PAL als NTSC resolutie. Feitelijk een heel beperkt deel van MPEG1 en MPEG2 dus. DVD / Divx spelers doen tegenwoordig meer en dan vooral MPEG4 (dix / xvid) en diverse geluidsformaten.

Door Nalepka

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler? :: Wat is een MKV bestand?
Handige links