Huis > W > Waar Staat Net Voor?

Waar staat net voor?

net is een generiek topleveldomein (gTLD) in het Domain Name System van het internet. De naam is afgeleid van 'netwerk'. Dit topleveldomein was namelijk oorspronkelijk bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met netwerktechnologieën, zoals internetserviceproviders en andere infrastructuurbedrijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is .net c#?

C# is een cross-platform programmeertaal. U kunt . NET-applicaties bouwen die kunnen worden ingezet op Windows-, Linux- en Mac-platforms. C# applicaties kunnen ook in de cloud of via containers worden ingezet. Vervolgens, welke dotnet versie heb ik? Controleer de versie met DotNet VersionLister

NET versies die op Windows 10 zijn geïnstalleerd te vinden: Open Start. Zoek naar PowerShell, klik met de rechtermuisknop op het bovenste resultaat en selecteer de optie Als administrator uitvoeren.

Trouwens, wat verdient een .net programmeur?

Een . NET Developer in Nederland verdient gemiddeld € 3.580 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.045 (laag) tot € 4.120 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband. Wat is een C# developer? Een C# developer is een softwareontwikkelaar die zich heeft gespecialiseerd in de programmeertaal C# en/of deze taal goed beheerst. De programmeertaal C# is ontwikkeld door Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, wat is de naam van de zoekmachine?

Google Zoeken, ook wel Google Search of gewoon Google genoemd, is een zoekmachine van Google LLC voor documenten op het wereldwijde web, opgericht in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin. Waar komt .IO vandaan? Het domein “. io” verwijst naar domeinnamen van websites uit de eilanden die behoren tot het Britse territorium in de Indische Oceaan (een Brits overzees gebied in de Indische Oceaan).

Welk land is me?

me is de domeinextensie horend bij de landcode die volgens de ISO 3166-1-standaard is toebedeeld aan Montenegro. De landcode is toegekend nadat Montenegro zich op onafhankelijk heeft verklaard van Servië en Montenegro (met de landcode yu). Is .NET hetzelfde als C#? De Common Language Infrastructure, de officiële naam voor . NET is beschreven in ECMA-standaard 335, de nieuw ontwikkelde taal C# in ECMA-standaard 334.

Wat kun je doen met C++?

Waarom C++?

C++ is voor een breed scala aan projecten zeer geschikt en voor sommige projecten is C++ zelfs de enige goede optie. Het programmeren van 3D features is een game is een voorbeeld waarvoor C++ gewoon de beste keuze is. C++ is sowieso erg populair voor het gebruik in games.

Door Beichner Ehl

Vergelijkbare artikelen

Waarom C#? :: Hoeveel kost een goedkope laptop?
Handige links