Huis > H > Hoe Pages Bestand Openen Op Windows?

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, gebruikt u Pages om het document te converteren naar de juiste structuur. Open het Pages-document dat u wilt converteren. Selecteer 'Archief' > 'Exporteer naar'. Selecteer vervolgens de bestandsstructuur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen waarmee .pages openen?

Deze is eenvoudig. Selecteer Google Drive viewer of een van de aanbevolen programma's (bijvoorbeeld Apple Pages, iWork, iWork Pages) en download het van de juiste bron en installeer het op uw systeem. Hoe maak ik een PDF bestand in Pages? Als u Pages niet op Mac hebt geïnstalleerd, dubbelklikt u op het Pages -bestand en het wordt geopend in Preview. Klik anders met de rechtermuisknop op het Pages -bestand en kies vervolgens "Openen met" > "Preview". Stap 2. Kies in de bovenste menubalk "Bestand" > "Exporteren als PDF".

Is Pages hetzelfde als Word?

Pages is de gratis tekstverwerker van Apple die beschikbaar is op macOS, iPadOS en iOS. Het is samen met Keynote en Numbers onderdeel van het iWork pakket en is qua gebruik te vergelijken met Microsoft Word. Hoe Pages document openen in Word? Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, gebruikt u Pages om het document te converteren naar de juiste structuur. Open het Pages-document dat u wilt converteren. Selecteer 'Archief' > 'Exporteer naar'. Selecteer vervolgens de bestandsstructuur.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Je kunt ook vragen hoe pages opslaan?

Document exporteren voor Word

 1. Open het gewenste bestand in Pages.
 2. Klik in de menubalk op Archief.
 3. Klik op Exporteren naar.
 4. Klik op Word.
 5. Klik op Volgende.
 6. Typ een naam voor het document.
 7. Navigeer naar de map waarin het document moet komen.
 8. Klik tot slot op Exporteer.
Waar vind ik pages op mijn Mac? Pages gebruiken

Klik in het Dock op het pictogram van Finder. . Klik op Apps. Dubbelklik op Pages.

Hoe maak je van een PDF een Word document Mac?

Sla PDF op als Word. Ga naar het menu "Bestand" in de bovenste balk en kies "Download" en selecteer vervolgens "Microsoft Word (. docx)" als uitvoerformaat. Google Docs converteert PDF naar een Word-document en slaat het onmiddellijk op uw Mac-computer op. Wat is Pages op Iphone? Beschrijving. Pages is de mooiste tekstverwerker die je ooit op een mobiel apparaat hebt gezien. Begin met een door Apple ontworpen sjabloon en maak in een handomdraai schitterende verslagen, digitale boeken, cv's, posters, en nog veel meer aan. Of gebruik een leeg document en maak je eigen ontwerp.

Trouwens, hoe pdf maken macbook?

Een document op de Mac bewaren als pdf-bestand

 1. Open het document op de Mac dat je als pdf-bestand wilt bewaren.
 2. Kies 'Archief' > 'Druk af'.
 3. Klik op het venstermenu 'Pdf' en kies 'Bewaar als pdf'.
 4. Kies een naam en locatie voor het pdf-bestand.

Door Laband

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een PDF-bestand op mijn iPhone? :: Hoe Pages bestand openen?
Handige links