Huis > H > Hoe Maak Ik Een Pdf-Bestand Op Mijn Iphone?

Hoe maak ik een PDF-bestand op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

 1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
 2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
 3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
 4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, wat is beter word of pages?

De exportfunctie van Pages > Word is niks. Andersom leest PAges de Word bestanden vaak redelijk goed. Met 265 MB RAM draait Word nog prettig; Pages draait pas lekker bij 512MB (maar dan wel lékker!) Kortom: doe mij maar Pages. Dit in overweging nemend, hoe sla je een word document op op een macbook? Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets.

Dus, wat is keynote op iphone?

Keynote is de veelzijdigste presentatie-app die ooit voor een mobiel apparaat is ontworpen. Je begint met één van de door Apple ontworpen thema's en voegt vervolgens met een paar tikjes tekst, afbeeldingen, diagrammen, tabellen en vormen toe. Je kunt tekenen en schrijven met de Apple Pencil op je iPad of met je vinger. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een document op mijn macbook? Documenten aanmaken en ermee werken op de Mac

 1. Open een app op je Mac waarmee je documenten kunt aanmaken. Open bijvoorbeeld Teksteditor om een document aan te maken met de structuur 'Platte tekst', 'RTF' of 'HTML'.
 2. Klik op 'Nieuw document' in het dialoogvenster 'Openen' of kies 'Archief' > 'Nieuw'.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Bovendien, waar vind ik pages?

(Om te zien welke versie van Pages je hebt, ga je in Instellingen naar 'Pages'.) Om in de gebruikershandleiding voor Pages te zoeken, tik je op een van de 'Zie ook'-links hieronder, tik je op de knop 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Hoe gebruik ik Pages? Pages wordt geleverd met boeksjablonen waarmee je interactieve boeken in de EPUB-structuur kunt aanmaken. Je kunt tekst en afbeeldingen en zelfs een inhoudsopgave toevoegen. Wanneer je klaar bent, kun je je boek te koop zetten of gratis laten downloaden in Apple Books.

Waarom kan ik mijn Word-document niet als PDF opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF. Vervolgens, kan pages niet downloaden? Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad

 • De App Store openen en inloggen.
 • De app handmatig bijwerken.
 • Uw betaalmethode controleren.
 • De download prioriteit geven.
 • Het apparaat herstarten.
 • Contact opnemen met Apple.

Men kan zich ook afvragen: welke app om brief te schrijven?

Writer & Writer Plus

Writer is een simpele app waarin je gemakkelijk je teksten kan schrijven. Het heeft niet veel opties, maar de Writers Plus is wat uitgebreider. Hier heb je meer keuze uit bijvoorbeeld formats en lettertypes. Beide apps zijn gratis op Android.

Door Selhorst

Vergelijkbare artikelen

Wat is een PDF formaat? :: Hoe Pages bestand openen op Windows?
Handige links