Huis > H > Hoe Kan Ik Een Excel Bestand Openen?

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe XLSX openen?

Programma's die het bestand XLSX openen

 1. Microsoft Excel.
 2. Apple Numbers.
 3. OpenOffice.org.
 4. NeoOffice.
 5. LibreOffice.
 6. iWork Numbers.
Hoe kan ik een Excel bestand bewerken? Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:
 1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
 2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
 3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.

Dienovereenkomstig, kan xlsx bestand niet openen?

Hebt u problemen met het openen van een bestand? Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Controleer de tabel om te zien of dit het geval is. VBA-functies worden niet uitgevoerd. Dienovereenkomstig, waarom kan ik excel niet openen? Excel reageert niet, loopt vast, blokkeert of werkt niet meer

 • Start Excel in de veilige modus.
 • Installeer de meest recente updates.
 • Controleer of Excel niet wordt gebruikt in een ander proces.
 • Onderzoek mogelijke problemen met invoegtoepassingen.
 • De Excel en inhoud van bestanden onderzoeken.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken

 1. Ga naar drive.google.com.
 2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Dubbelklik op een bestand.
 4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Kan Excel-bestand niet openen op iPhone? Als u een bestand (bijvoorbeeld een Microsoft Excel-spreadsheet) wilt openen op uw iPhone of iPad, tikt u op het bestand in de spreadsheetweergave. Als u de spreadsheetweergave niet ziet, tikt u op de knop 'Terug' (op een iPhone of iPod touch) of op 'Spreadsheets' (op een iPad).

Hoe kan ik dat bestanden openen?

Gebruikers van Microsoft Windows-systemen kunnen de Microsoft Kladblok teksteditor gebruiken om een ​​DAT-bestand te openen, terwijl de Mac-gebruikers een Apple tekstverwerker kan gebruiken om dit te doen, al is het raadzaam om de specifieke software die is ontwikkeld om te creëren of te bepalen open en bekijk de Hoe moet ik Excel downloaden? Office-apps installeren

Meld u aan bij het Microsoft 365-beheercentrum en kies Office-software. Onder Taal, kiest u de taal die u wilt gebruiken en kies vervolgens Installeren. Klik op Uitvoeren als u hierom wordt gevraagd.

Mensen vragen ook: hoe werken met excel online?

Excel Online, de gratis webversie

Documenten die u maakt via Office Online, worden opgeslagen op OneDrive. Dat is de clouddienst van Microsoft. De documenten staan op uw account op internet. U kunt er dan bij vanaf elke computer of tablet die verbonden is met internet.

Door Sedda

Vergelijkbare artikelen

Kan Excel-bestand niet openen in Windows 10? :: Waar staat xls voor?
Handige links