Huis > H > Hoe Zet Je Ondertiteling Aan Op Prime?

Hoe zet je ondertiteling aan op Prime?

Ondertiteling inschakelen op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

  1. Selecteer tijdens het afspelen van een titel die ondertiteling ondersteunt, het pictogram voor ondertiteling in het afspeelmenu.
  2. Selecteer de ondertiteling die je wilt zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Hoe verander je de taal op Prime Video?

PrimeVideoTaal

Op smart-tv's en alle andere ondersteunde apparaten:

  1. Open de Prime Video-app.
  2. Ga naar de optie Prime Video-instellingen.
  3. Selecteer de gewenste taal onder Taal.
Waarom Amazon Prime in het Frans? Ondanks de goedkopere tarieven is het momenteel te vroeg om Netflix al te laten vallen en voluit voor Amazon Prime Video te gaan. De app is niet voldoende aangepast aan de Benelux, waardoor de interface nog in het Engels is en je niet eenvoudig content met Nederlandse ondertitels kan terugvinden.

Dienovereenkomstig, wat kost prime video per maand?

Er zijn twee manieren om Prime Video te bekijken: een los abonnement dat 8,99 dollar per maand kost, of een Prime-lidmaatschap dat 12,99 dollar per maand kost. Prime-leden krijgen ook gratis tweedaagse verzending, exclusieve winkelaanbiedingen, onbeperkte foto-opslag en meer. Wat dit betreft, hoe kan je amazon prime opzeggen? Er zijn een paar manieren om je Amazon Prime lidmaatschap op te zeggen:
1. Ga naar de website van Amazon Prime en klik op de link "Lidmaatschap en voordelen beëindigen" onder het gedeelte "Uw Prime-lidmaatschap".
2. Bel de klantenservice van Amazon Prime op 1-888-280-4331 en volg de aanwijzingen om uw lidmaatschap op te zeggen.
3. Stuur Amazon Prime een schriftelijke opzegging per post. Het te gebruiken adres is: Amazon.com Prime Cancellations, PO Box 81226, Seattle, WA 98108-1226.
4. Zeg uw Amazon Prime-lidmaatschap op via de instellingen van uw Amazon.com-account. Log hiervoor in op uw account, klik op "Your Account" en selecteer vervolgens "Manage Your Prime Membership". Van daaruit kunt u uw lidmaatschap opzeggen.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil met amazone Prime en Prime Video?

Er is een verschil tussen streamingdiensten. Je hebt toegang tot exclusives met Amazon Prime Video. Is het mogelijk om Amazon Prime Video in high definition te bekijken?

Men kan zich ook afvragen: kun je prime video ook met ideal betalen?

Met iDeal betalen bij Prime Video

Wanneer je op de website van Prime Video op 'account' klikt, en daarna via 'Je Prime-lidmaatschap beheren' naar 'Your Paymend Method' (zie screenshot hieronder) gaat, kan je er voor kiezen om met iDeal te betalen.
Wat is het verschil met amazone Prime en Prime Video? Het verschil tussen streamingdiensten is het aanbod met films en series. Bij Amazon Prime Video heeft u bijvoorbeeld toegang tot unieke Amazon Originals en Exclusives. Kan ik Amazon Prime Video kijken in HD-kwaliteit?

Waarom is prime zo goedkoop?

Relatief goedkoop

Voor 2,99 euro per maand heb je al een abonnement op Amazon Prime. Dat betekent dat je onder andere gratis bezorging van Amazon krijgt, gratis een selectie games kunt spelen en het complete aanbod van Prime Video kunt bekijken.
Trouwens, welke prime abonnementen zijn er? Er zijn twee soorten Prime-abonnementen: het maandelijkse Prime-abonnement en het jaarlijkse Prime-abonnement. Het maandelijkse Prime-abonnement kost €3,99 per maand en het jaarlijkse Prime-abonnement kost €39 per jaar. Beide abonnementen geven je toegang tot Prime Video, Prime Music en Prime Reading. Prime Video is een streamingdienst waar je films en tv-series kunt kijken. Prime Music is een streamingdienst waar je muziek kunt luisteren. Prime Reading is een dienst waar je e-books, tijdschriften en strips kunt lezen.

Hoe zeg je een abonnement op van een app?

Je abonnement opzeggen kan op verschillende manieren, afhankelijk van waar je het abonnement hebt afgesloten.
Als je het abonnement via de website hebt afgesloten, dan moet je inloggen op de website en vervolgens naar je account pagina navigeren. Op de account pagina staat een optie om het abonnement op te zeggen.
Als je het abonnement via de app hebt afgesloten, dan moet je inloggen in de app en vervolgens naar je account pagina navigeren. Op de account pagina staat een optie om het abonnement op te zeggen.

Door Sergei

Vergelijkbare artikelen

Kan geen Netflix meer kijken? :: Wat kost een zakelijk Instagram account?
Handige links