Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Geen Bereik Hebt?

Wat moet je doen als je geen bereik hebt?

Contact opnemen met uw aanbieder

  1. Controleren of uw account actief is en naar behoren werkt.
  2. Controleren of er geen storing is op uw locatie.
  3. Controleren of het ontvangen van mobiele voorzieningen is geblokkeerd voor het apparaat en of het juiste data-abonnement is geconfigureerd voor het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat betekent netwerk bezet?

Als je de 'Netwerk bezet'-melding op je mobiel krijgt, dan betekent dat normaal gesproken dat het mobiele netwerk op dat moment 'vol' is. Als een lijn 1x overgaat en dan een ingesprekstoon geeft dan kan er wat anders aan de hand zijn en dan kan het inderdaad helpen om in je modem naar de gegevens te kijken. En nog een vraag, hoe weet je of je simkaart niet meer werkt? Als je simkaart het niet meer doet, betekent dat niet altijd dat deze kapot is en vervangen moet worden.

  • Haal je simkaart voorzichtig uit je telefoon en maak deze schoon met een zachte, droge doek.
  • Plaats je simkaart ter controle eens in een ander toestel; als je simkaart dan wel werkt, is je simkaart niet defect.

Hoe Netwerkdetectie inschakelen Windows 10?

Netwerkdetectie kan in Windows 10 worden ingeschakeld door het Configuratiescherm te openen en naar Netwerkcentrum en Delen te gaan. Klik vanaf hier op Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen en scroll naar beneden naar de sectie Netwerkontdekking. Hier selecteert u de optie Netwerkdetectie inschakelen en klikt u op Wijzigingen opslaan. Dienovereenkomstig, waarom heb ik wel wifi maar geen internet? Daar kunnen een paar redenen voor zijn. Het eerste wat u moet controleren is of uw computer verbonden is met het juiste wifi-netwerk. Zo ja, dan is het volgende wat u moet controleren of het netwerk plat ligt of dat er een probleem is met uw internetprovider.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Trouwens, wat als je wifi het niet doet?

Herstart je modem

Het klinkt te simpel, maar vaak is een werkende oplossing gewoon het herstarten van je modem. Wanneer je het apparaat uitschakelt met de knop aan de achterkant, 10 seconden wacht en het modem weer aanzet, maakt hij opnieuw verbinding.
Hoe netwerklocatie toevoegen? Open Start > Computer. Klik onder in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop en selecteer Een netwerklocatie toevoegen. De wizard Netwerklocatie toevoegen wordt geopend.

Bovendien, hoe leg je een netwerk aan?

Schaf een netwerkkabel aan die lang genoeg is om de afstand van jouw modem naar de router te overbruggen. Sluit de kabel aan op één van de gele LAN poorten van jouw modem en steek de andere kant van de kabel in de blauwe WAN poort. Nu kun je jouw wifi netwerk instellen. Hoe maak ik een thuisnetwerk met Windows 10? Om een thuisnetwerk te maken met Windows 10, moet je eerst je modem en router aansluiten. Vervolgens moet je naar de instellingen van je router gaan en daar het IP-adres invoeren dat je wilt gebruiken voor je thuisnetwerk. Als je dat hebt gedaan, kun je vervolgens een netwerkkabel aansluiten van je router naar je computer. Als je dat hebt gedaan, moet je naar de 'Netwerk en Internet' instellingen op je computer gaan en daar het thuisnetwerk aanmaken.

Dit in overweging nemend, waarom zie ik verborgen netwerk?

Als je een verborgen netwerk ziet, is dat omdat de router die het uitzendt de SSID (naam van het netwerk) niet uitzendt. Dit kan voor verschillende redenen gebeuren, maar het belangrijkste is dat het netwerkbeheerder heeft besloten om de SSID niet te uitzenden. Dit kan om beveiligingsredenen zijn, zodat alleen mensen die de SSID weten kunnen verbinding maken met het netwerk.

Door Kraul

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als er geen internet is? :: Waarom doet mijn Apple ID het niet?
Handige links