Huis > H > Hoe Geleerde Woorden Verwijderen Samsung?

Hoe geleerde woorden verwijderen Samsung?

Hoe verwijder ik een woord uit voorspellende tekstsuggesties

Als je een woord wilt verwijderen, typ je dit woord op het Samsung-toetsenbord in zodat het in de balk met voorspellende tekst verschijnt. Tik op het woord dat verschijnt, houd het vast en tik op OK om te bevestigen dat je het wil verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Daarvan, waar staat woordenboek op samsung?

Open de Instellingen-app op je smartphone, veeg naar beneden totdat je 'Taal en invoer' ziet en tik hierop; Bovenaan zie je direct de optie 'Persoonlijk woordenboek; Met het plus-icoontje rechtsboven kun je direct woorden aan je persoonlijk woordenboek toevoegen. Dienovereenkomstig, hoe verwijderen je toetsenbord suggesties? Tik op 'Instellingen toetsenbord' en schakel 'Suggesties' in. U kunt ook naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toetsenbord' gaan en 'Suggesties' in- of uitschakelen.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je opgeslagen woorden?

Om opgeslagen woorden te verwijderen, moet u naar het instellingenmenu in de app gaan. Zodra u in het instellingenmenu bent, moet u naar beneden scrollen naar de sectie "Opgeslagen woorden". In dit gedeelte vindt u een lijst met alle woorden die u hebt opgeslagen. Om een woord te verwijderen, tikt u op het woord dat u wilt verwijderen en drukt u op de knop Verwijderen. Bovendien, hoe zet je spellingscontrole uit op samsung? Er is geen specifieke manier om spellingscontrole op Samsung-apparaten uit te schakelen. U kunt autocorrectie echter uitschakelen in de toetsenbordinstellingen. Ga hiervoor naar Instellingen > Taal en invoer > Samsung-toetsenbord > Autocorrectie en schakel het vakje naast Autocorrectie uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Trouwens, hoe zet je swype aan?

Je toetsenbordinstellingen wijzigen

  1. Open de app Instellingen. op je Android-apparaat.
  2. Tik op Systeem. Talen en invoer.
  3. Tik op Virtueel toetsenbord. Gboard.
  4. Kies een optie, zoals Typen door te swipen of Spraakinvoer.
Bovendien, hoe zet je woordenboek aan op samsung? Bij Samsung moet je eerst op het instellingen-icoontje naast het Samsung-toetsenbord drukken, vervolgens op Voorspellende tekst, en ten slotte op Mijn woordenlijst. Je kunt ook woorden aan het woordenboek toevoegen. Die woorden zullen dan tijdens het invoeren van tekst ook bij de voorspellingen worden weergeven.

Wat dit betreft, hoe zet je voorspellende tekst aan?

Check eerst voor de zekerheid of Voorspellende tekst niet gewoon uit staat. Tik op het toetsenbord op het tandwieltje (voor je begint te typen), kies Slim typen en check de optie bovenin het menu. Staat Voorspellende tekst uit? Schakel het in. Wat is de betekenis van Google? Google is een zoekmachine op het internet. Het is een bedrijf van Alphabet Inc. Google is de grootste zoekmachine ter wereld.

Bovendien, hoe verwijder je geleerde woorden iphone?

Om geleerde woorden op je iPhone te verwijderen, moet je naar de instellingen van je toestel gaan. Vervolgens selecteer je 'Algemeen' en dan 'Toetsenbord'. Je ziet dan een lijst met alle toetsenborden die je op je toestel hebt. Selecteer het toetsenbord dat je wilt wijzigen en scrol omlaag naar de optie 'Woordenboek'. Vervolgens selecteer je de optie 'Alle woorden verwijderen'.

Door Delila Mohrmann

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent geliked? :: Wat betekent dit lampje in de auto?
Handige links