Huis > H > Hoe Kan Je Een Schermopname Maken Met Geluid?

Hoe kan je een schermopname maken met geluid?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe inkomend gesprek opnemen met iPhone?

Het werkt als volgt:

  1. Zodra het telefoongesprek start open je op je iPhone de TapeACall-app.
  2. Druk op de opnameknop en druk op 'Bellen'.
  3. Nadat je verbonden bent, ga je terug naar het gespreksvenster.
  4. Druk op het plusje om TapeACall toe te voegen aan het gesprek.
  5. De app neemt het gesprek op totdat je ophangt.
Hoe kan ik audio opnemen? Geluidsrecorder is een app die u kunt gebruiken voor het opnemen van audio met een maximale duur van drie uur per opnamebestand. U kunt deze app zij aan zij met andere apps gebruiken, zodat u geluid kunt opnemen terwijl u op uw pc blijft werken. (Er bestaat ook een bureaubladprogramma met de naam Geluidsrecorder.

Waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iPhone?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom u geen geluid hoort wanneer u het scherm van uw iPhone opneemt. Controleer eerst of het geluid van uw iPhone is ingeschakeld door naar Instellingen > Geluiden te gaan. Als het geluid is uitgeschakeld, kunt u geen geluid horen wanneer u uw scherm opneemt.
Een andere reden waarom u geen geluid hoort wanneer u het scherm van uw iPhone opneemt, is omdat de app die u gebruikt om uw scherm op te nemen misschien geen audio-opname heeft ingeschakeld. Om te controleren of audio-opname is ingeschakeld in de app die je gebruikt, open je de app en ga je naar de instellingen. Zoek naar een optie die zegt "Audio-opname inschakelen" of iets dergelijks. Als deze optie niet is ingeschakeld, kunt u geen geluid horen wanneer u uw scherm opneemt.
Tot slot staan sommige apps niet toe dat hun audio wordt opgenomen. Dit is meestal om veiligheids- of privacyredenen. Als u het scherm probeert op te nemen van een app die niet toestaat dat zijn audio wordt opgenomen, zult u geen geluid kunnen horen wanneer u uw scherm opneemt. Kan ik geluid opnemen met mijn iPhone? Ja, je kunt geluid opnemen met je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is het gebruik van de Voice Memos app die op elke iPhone voorgeïnstalleerd is. Om deze app te gebruiken, start je hem gewoon en druk je op de opnameknop. De andere manier om geluid op te nemen op je iPhone is met een app van derden uit de App Store. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, maar wij raden aan er een te gebruiken met de naam Audio Memos. Deze app is vergelijkbaar met Voice Memos, maar heeft extra functies zoals de mogelijkheid om opnames bij te snijden en effecten toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

En nog een vraag, hoe maak je schermopname iphone 13?

Een schermafbeelding maken

  1. Voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop en laat deze vervolgens los.
  2. Tik op de schermafbeelding linksonderin en tik op 'Gereed'.
  3. Kies 'Bewaar in Foto's', 'Bewaar in Bestanden' of 'Verwijder schermafbeelding'.
Je kunt ook vragen hoe maak je een schermopname met een samsung? Om een screenshot te maken, druk je tegelijkertijd kortstondig op de Side-key en de Volume-omlaag-knop .

Hoe computerscherm opnemen?

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een inkomend gesprek opnemen? Volgens mij kun je een inkomend gesprek opnemen door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Telefoon'.
2. Tik op 'Oproep-ID en toestemming'.
3. Zet de schakelaar naast 'Oproep-ID en toestemming' op 'Aan'.
4. Tik op 'Terug' om terug te keren naar de 'Telefoon'-app.
5. Tik tijdens een oproep op 'Oproep'.
6. Tik op 'Oproep opnemen'.

Dienovereenkomstig, kun je een gesprek opnemen terwijl je belt?

Nee, dit is niet mogelijk.

Door Reider Louinord

Vergelijkbare artikelen

Is TapeACall gratis? :: Hoe neem je geluid op op je pc?
Handige links