Huis > H > Hoe Kan Ik Audio Opnemen?

Hoe kan ik audio opnemen?

Geluidsrecorder is een app die u kunt gebruiken voor het opnemen van audio met een maximale duur van drie uur per opnamebestand. U kunt deze app zij aan zij met andere apps gebruiken, zodat u geluid kunt opnemen terwijl u op uw pc blijft werken. (Er bestaat ook een bureaubladprogramma met de naam Geluidsrecorder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het beste audio bestand?

De twee populairste formaten voor audio zijn FLAC en ALAC. De bestanden hebben gewoonlijk een bemonsteringsfrequentie van 24bit/96kHz of 24bit/192kHz.

Wat dit betreft, hoe kan je een schermopname maken met geluid?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.
Vervolgens, welke app geluid opnemen? Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken.

Hoe zet ik het geluid van mijn iPhone aan?

Er zijn een paar manieren om het geluid van je iPhone aan te zetten:
1. Gebruik de volumeknoppen aan de zijkant van je iPhone.
2. Ga naar Instellingen > Geluiden.
3. Gebruik de modus Niet storen om alle geluiden op je iPhone uit te zetten. Hoe kan ik muziek opnemen op mijn pc? Om muziek op te nemen op een PC heb je een soort audio-invoerapparaat nodig, zoals een microfoon, en een audio-opnameprogramma. Op veel computers is al standaard opnamesoftware geïnstalleerd. Zo niet, dan zijn er online een aantal gratis en betaalde opties beschikbaar. Zodra je je opnamesoftware hebt ingesteld, open je het en druk je op opnemen. Begin dan je instrument te bespelen of te zingen in de microfoon. Als je klaar bent, druk je op stop en sla je de opname op.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik contact opnemen met Amazon?

Amazon heeft een telefoonnummer.

En nog een vraag, hoe kan ik geluid van mijn computer opnemen?

Je kunt een gratis programma als Audacity gebruiken om het geluid op te nemen dat uit je computer komt, zoals geluid van je favoriete muziek- en video-apps. Met Audacity kun je zowel opnames met een enkele geluidstrack als ingewikkelde opnames met meerdere tracks maken. Bovendien, hoe maak je schermopname iphone met geluid? Uw scherm opnemen

Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad. en tik vervolgens op 'Microfoon'. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.

Hoe krijg je geluid bij schermopname iPhone?

Op je iPhone een schermopname met geluid opnemen

  1. Open het bedieningspaneel (door van rechtsboven naar beneden te vegen).
  2. Druk op het icoon voor de schermopname en hou dit ingedrukt.
  3. Er verschijnt nu een nieuw keuzemenu.
  4. Druk op 'Microfoon'.
  5. Deze wordt nu rood.
Bovendien, waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iphone? Als je een iPhone gebruikt om een schermopname te maken, zal het geluid van het apparaat niet worden opgenomen. Dit komt omdat de iPhone-microfoon niet actief is tijdens een schermopname. Als je een schermopname wilt maken met audio, moet je een externe microfoon gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon?

Er zijn een aantal manieren waarop je geluid kunt opnemen met je telefoon. De eerste en voor de meeste telefoons de eenvoudigste manier is om de opnamefunctie van de standaardtelefoon-app te gebruiken. Veel telefoons hebben ook een opnameknop op het toetsenbord, waarmee je direct kunt opnemen zonder de telefoon-app te hoeven openen. Als je een Android-telefoon hebt, kun je ook een app zoals Easy Voice Recorder of Smart Voice Recorder gebruiken.

Door Arda

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik geluidsopname met Samsung telefoon? :: Is TapeACall gratis?
Handige links