Huis > H > Hoe Werkt Geoprinter?

Hoe werkt GeoPrinter?

Een route maken met GeoPrinter

Eenmaal je alle caches hebt toegevoegd, kan je op het icoontje rechtsbovenaan in de Chrome browser klikken en zal je alle caches zien verschijnen. Om deze lijst aan te passen en te exporteren kan je op de knop Edit&Export klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat dit betreft, hoeveel geocaches zijn er in nederland?

Geocaching in Nederland

Jaarlijks komen er ruim 10.000 nieuwe Nederlandse caches online en volgens gegevens van begin 2020 zijn er nu ruim 40.000 actieve Nederlandse caches, en internationaal meer dan 2.400.000. Verder zijn er in 2019 al 100.000 geocachers actief in Nederland. Wereldwijd zijn dat er meer dan 6.000.000.
Hoeveel geocaches komen er per jaar online in NL? Vandaag zijn er natuurlijk alweer veel meer caches. Begin 2020 lagen er bijna 40.000 caches in Nederland en in 2019 waren er 100.000 cachers actief in ons land. Met een smartphone op zoek naar een geocache.

Wat zit er in een cache?

In de informatica is een cache een hardware- of softwarecomponent die gegevens opslaat zodat toekomstige verzoeken om die gegevens sneller kunnen worden verwerkt; de in een cache opgeslagen gegevens kunnen het resultaat zijn van een eerdere berekening of een kopie van elders opgeslagen gegevens. Wie heeft de meeste caches gevonden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van hoe men een "cache" definieert. Maar volgens één bron is de persoon die in juli 2016 de meeste caches heeft gevonden "Moun10bike", ook bekend als Christopher Monfort, die meer dan 100.000 caches heeft gevonden.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat is de woordwaarde?

Het totaal van alle letterwaardes van een woord. Meestal wordt voor de letterwaardes de plaats in het alfabet gebruikt, dus a=1, b=2, etc. Wat zijn Bogus coördinaten? De boguscoördinaten zijn de startcoördinaten die je in de listing kan terugvinden van een mysteriecache (zie afbeelding hieronder). Deze coördinaten zijn dus bijzonder interessant wanneer je op zoek moet naar 10 of 15 cijfer puzzels (zie vorige tip).

Wat is een Woordsom?

Een woordsom is een reeks van (meestal twee) woorden, waarvan de som van de woordwaarden gelijk is aan de woordwaarde van een woord dat ermee kan geassocieerd worden. Wat is stapel vermenigvuldigen? In computer programming, stack multiplication is a technique for multiplying two numbers by repeatedly adding the first number to itself. It is used in some programming languages as a more efficient alternative to multiplication by repeated addition.

Trouwens, wat is er leuk aan geocaching?

Geocaching is een leuke activiteit omdat je naar plekken gaat die je anders waarschijnlijk niet zou bezoeken. Je komt ook in contact met mensen die dezelfde hobby hebben.

Door Feucht

Vergelijkbare artikelen

Wat neem je mee als je gaat geocachen? :: Is geocaching gratis?
Handige links