Huis > H > Hoe Kan Je Je Belgeschiedenis Zien?

Hoe kan je je belgeschiedenis zien?

Open de Telefoon-app en tik op 'Recent' om een lijst van alle recente telefoongesprekken te bekijken. Tik op 'Wijzig'. Wis uw gehele gespreksgeschiedenis of een specifiek telefoongesprek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dienovereenkomstig, hoe lang belgeschiedenis iphone?

Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple. Hoe kun je geschiedenis terughalen iPhone? Klik of tik tijdens je de sessie op de vorige-knop en houdt deze ingedrukt. Na enige momenten verschijnt er een overzicht met de recente geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot wanneer je het venster of tabblad hebt geopend, alles wat je daarna bezocht hebt vind je terug in dit overzicht.

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Als u uw geschiedenis in Google Chrome wilt bekijken, kan dat op twee manieren. De eerste is om op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van uw browser te klikken en vervolgens op "Geschiedenis". Dit brengt u naar een pagina waar u uw browsegeschiedenis op datum kunt bekijken.
De tweede manier om uw geschiedenis te bekijken is door "chrome://history" in de URL-balk te typen. Dit brengt u naar een pagina met uw geschiedenis gegroepeerd per site. U kunt ook zoeken naar specifieke termen in uw geschiedenis. Waar kan ik geschiedenis vinden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het antwoord afhangt van het soort geschiedenis dat u zoekt. Enkele goede plaatsen om je zoektocht naar geschiedenis te beginnen zijn bibliotheken, archieven, historische verenigingen en musea. U kunt ook een schat aan informatie online vinden, via websites als History.com of de National Archives.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Trouwens, hoe kan je gesprekken terugluisteren iphone?

Met TapACall neem je zowel inkomende als uitkomende telefoongesprekken op via je iPhone. Het werkt heel simpel: klik tijdens het bellen op de opnameknop en het recorden begint! Je vindt al je geluidsopnames terug in de cloud. Waar je ze op elk moment kunt terugluisteren. Bovendien, wat is een geannuleerd gesprek? Wat betekent dit? Heb je naar een mobiel nummer gebeld? Zo ja, dan heeft degene, die je probeerde te bellen, je gesprek wellicht geweigerd?!

Waar vind ik gemiste oproepen?

Always on Display aanzetten

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Zoek hier naar Display of Vergrendelscherm > Display en tik hierop.
  3. In het nieuwe scherm zorg ervoor dat de optie Always on Display wel ingeschakeld is.
  4. Als het goed is zijn nu al je gemiste oproepen altijd op het scherm weergegeven.
Waarom zie ik geen gemiste oproepen iPhone? Er zijn een aantal redenen waarom je gemiste oproepen niet op je iPhone zou kunnen zien. Allereerst, als je niet op je iPhone bent wanneer een oproep binnenkomt, zal het niet verschijnen in de lijst met gemiste oproepen. Ook, als je oproep wordt doorgeschakeld naar voicemail of een ander toestel, zal het niet verschijnen in de lijst met gemiste oproepen. Tot slot, sommige carriers bieden de optie om gemiste oproepen niet te laten weergeven op de iPhone, dus je zou die optie moeten controleren in de instellingen van je carrier.

Kun je een FaceTime gesprek terug kijken?

Ja, je kunt een FaceTime-oproep terugkijken. Als je een oproep hebt gemist, kun je de oproep in de FaceTime-app op je apparaat bekijken. Als je een oproep hebt opgenomen, kun je de oproep in de Foto's-app op je apparaat bekijken.

Door Cacka

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent gesprekstijd op iPhone? :: Hoe verwijder je Google geschiedenis op iPhone?
Handige links