Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Onlangs Afgespeeld Op Spotify?

Hoe verwijder je je onlangs afgespeeld op Spotify?

Stap 1: Open de Spotify.

  1. Stap 2: Selecteer de Your Library in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Stap 3: Tik op de Edit rechts van het gedeelte Recent afgespeeld.
  3. Stap 4: Tik op de rode cirkel links van het nummer, het album of de afspeellijst die u wilt verwijderen uit het gedeelte Recent afgespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Hoe Spotify opschonen?

Dit kan in de apps voor mobiele apparaten en tablets in het menu 'afspeellijsten'. Ook in de webplayer van Spotify kun je afspeellijsten verwijderen. Als je afspeellijst verwijdert van je smartphone dan is deze tegelijkertijd ook niet meer beschikbaar op je tablet of via internet. Kan je geschiedenis van Spotify zien? 'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. '

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je zien wat iemand luistert op spotify?

Er is geen manier om direct te zien waar iemand naar luistert op Spotify, maar als je vrienden bent met iemand op de app, kun je hun recent afgespeelde nummers zien op hun profiel. Wat dit betreft, waarom speelt spotify andere nummers af? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke kenmerken van je situatie. Het is mogelijk dat Spotify andere nummers afspeelt omdat je dat in de instellingen hebt aangegeven, of omdat het je probeert kennis te laten maken met nieuwe muziek waarvan het denkt dat je die leuk vindt op basis van je luistergewoonten.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Wat is cache op Spotify?

Spotify cache legen. Nieuw is ook de optie waarmee je de cache van Spotify kunt legen. Vroeger gooide je daarmee ook al je gedownloade afspeellijsten in een keer weg, maar nu hoef je het kind niet meer met het badwater weg te gooien. Zo maak je dus opslagruimte vrij, zonder je muziek kwijt te raken. Hoe lang blijft gedownloade muziek op Spotify? Neem je muziek en podcasts mee naar plekken zonder internet. Je kunt tot 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten. Opmerking: je dient ten minste één keer per 30 dagen online te komen om je downloads te behouden.

Kun je zien hoe vaak je een liedje hebt geluisterd op Spotify?

Spotify laat een top vijf van meest geluisterde artiesten, nummers en podcasts zien. Ook krijg je in je Wrapped te zien hoeveel minuten je in totaal naar muziek hebt geluisterd in het afgelopen jaar en welk genre je het meest beluisterde. Vervolgens, wat betekent het blauwe bolletje bij spotify? De blauwe kogel in Spotify betekent dat een song of afspeellijst offline beschikbaar is. Dit betekent dat je de song of afspeellijst kunt luisteren zonder internetverbinding.

Kan je op Spotify zien wie je podcast luistert?

Nee, je kunt niet zien wie er naar je podcast luistert via Spotify. Er is een openbaar aandeelknop voor elke podcastepisode, maar die toont alleen het aantal keren dat de aflevering is gedeeld. Als je wilt weten hoeveel luisteraars je hebt, moet je je aanmelden voor een gratis Spotify for Podcasters-account. Daar krijg je toegang tot statistieken over hoe vaak je podcast wordt afgespeeld, waar je luisteraars vandaan komen en nog veel meer.

Door Major

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je iemand vinden op Spotify? :: Hoe kan ik bezochte websites verwijderen?
Handige links